båtutflykt med jobbet...

 
 
Alltid lika härligt att ta sej ut i havet, det är något speciellt med att vara ute i skärgården
och jag lyckas alltid hämta in en massa energi dagar som denna...


Veckan har bara sprungit iväg och jag vet inte riktigt vart den tagit vägen =) Har hunnit med både två utflykter med jobbet och massa annat roligt. Den ena utflykten med jobbet ledde oss till Klubbviken här i Luleå och vi hade verkligen tur med vädret mot för förra året. Samtliga var lite solbrända på näsor och kinder när vi sågs vid morgonfikat denna morgon, men alla var vi överens om att fler utflykter skulle behövas för att ha möjlihet att hinna hämta in solens strålar för att orka resten av året som är så mörkt och långt.

Här hemma är vi i alla fall fulltaliga igen efter att ha hämtat hem Falcon från svärmor och svärfar igår. Hann dessutom träffa söta S på hennes jobb innan det var dags att bege sej hemåt för att orka med denna dag som dock blev väldigt kort *skönt* =) Jag älskar verkligen flextidssystem =) R kom med bussen nu på eftermiddagen och det känns helt fantastiskt varje gång man ser honom =)

I helgen väntas det tunga regnmoln över oss och vi får väl försöka roa oss så gott det går. Vi har ju alltid Vickan och Daniels bröllop att kika på...hoppas i alla fall på att hinna med ett eller annat spel med kubb mellan regnskurarna men vi får väl se =)


/Ulrika 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0