Tacopaj á la Björk
(5-6 portioner)
1 burk creme fraise
200 g philadelphiaost
600 g färs
1 burk krossade tomater
1 påse tacokrydda
riven ost
purjolök
nachochips
Gör så här:
Sätt ugnen på 200-225 grader. Bryn färsen, häll i burken med krossade tomater och blanda sedan i påsen med tacokryddan. Medan du bryner färsen kan du blanda creme fraisen tillsammans med philadelphiaost och fördela blandningen i en ugnssäker form. Häll sedan på balndningen med färsen. Strö sedan över riven ost efter egen smak. Toppa med strimlad purjolök. Sätt formen på ungefär vals tre nedifrån och låt gratinera i ungefär 20 minuter eller tills osten har smält. Servera med nachochips. Bon apetit!
/Björken
1 burk creme fraise
200 g philadelphiaost
600 g färs
1 burk krossade tomater
1 påse tacokrydda
riven ost
purjolök
nachochips
Gör så här:
Sätt ugnen på 200-225 grader. Bryn färsen, häll i burken med krossade tomater och blanda sedan i påsen med tacokryddan. Medan du bryner färsen kan du blanda creme fraisen tillsammans med philadelphiaost och fördela blandningen i en ugnssäker form. Häll sedan på balndningen med färsen. Strö sedan över riven ost efter egen smak. Toppa med strimlad purjolök. Sätt formen på ungefär vals tre nedifrån och låt gratinera i ungefär 20 minuter eller tills osten har smält. Servera med nachochips. Bon apetit!
/Björken
Kommentarer
Postat av: Suzette
satt just och funderad på vad man ska äta för mysigt en söndagskväll, tack för inspirationen! Fin blogg! :)
Postat av: Rebecca
GOTT :D fast riktigt tacos är godare ;-)
Trackback