the end...

 
Ännu ett år har passerat och ett nytt har precis börjat ticka på. Vi var inbjudna till M, S och B för nyårsfirande under gårkvällen, men valde efter många om och men att stanna här hemma för Fs skull, även om vi nu i efterhand vet att det inte hade varit några problem då det var ganska lungt. Menyn här hemma gick i skogens tecken med svamp till förrätt, pepparstek gjort på älg till varmrätt och hjortronpannacotta till efterrätt. Kvällen avslutades sedan men en kyss och skål på tolvslaget även om vi var mitt inne i brädspelen när raketerna började smälla här ute på Svartöstan. 
 
2011 var i mångt och mycket det bästa året i mitt liv med bröllop och ett litet frö som precis börjat gro i magen samt få bekymmer, men det finns verkligen inget som slår livet med en egen liten familj. 2012 var det år då vår skutt kom in i våra liv med pompa och ståt och jag kan ärligt säga att jag måste vara den lyckligaste människan på planeten med maken, E och min familj vid min sida. Nu väntar de sista pusselbitarna på att falla på plats och det kommer dom göra utan bloggen.
 
2013 får symbolisera en nystart för mig efter ett känslomässigt jobbigt år. Det som varit kommer aldrig tillbaka, nu blickar jag framåt starkare och mer säker på mig själv och vad som är bra för mig och min familj! Genuinitet får bli mitt ledord, äkthet i både hjärta, tanke och själ mot mig själv!
 
 
Gott Nytt År på er!

RSS 2.0