förnyelse förhöjer...

Igår traskade jag till närmsta galleria för att hitta mej en höst/vinterjacka. Fanns dock inget där för mej. I morse var det endast 2 grader varmt när jag gick iväg till jobbet. Var ju liiite för kallt så ullkappan åkte på. Det fick jag ångra väl på bussen då jag höll på smälla av av värme, likaså på hemfärden.

Nåja, nog om höstvädret. Trots att det inte blev någon jacka så förnyade jag träningsgarderoben med tre nya linnen. Bra pris också trots att det var märkesplagg, endast 500 kronor. Åsså är det ju så kul när man har snygga träningskläder. Som att man blir lite extra motiverad. Här kommer en liten bild men åter igen har jag slut batterier i min kamera så det blev med mobilen idag.


Linnena kommer komma till sin rätt på alla
BodyStep pass som jag ska träna i höst...

Efter min lilla shoppingtur var det bara att stressa hem för att hinna till gymmet. Fick med mej E på Bodystepen igår, kul att ha någon med sej =) Det gick hyffsat bra, men stegen sitter inte riktigt än.

Efter passet åkte jag på kraftig frossa och låg med morgonrock, filten och täcken i soffan och huttrade. Detta ledde i sin tur att jag däckade way too early!!

Nåja, idag måste jag hålla mej vaken, min sarkastiske vän på tv4 har premiär ikväll klockan 2100 =)
Ha en trevlig kväll!


/Björken

skoproblem?

Hittade dom här "over knee" stövlarna idag på scoretts hemsida...


Dom har dock inte kommit ut i butik än...frågan är dessutom om man får på sig dom?
Den som lever får se =) Skulle behöva hitta mej några "vinterskor" också, men vet inte riktigt vad jag vill ha.

I like dessa stövletter från H&M också...


Ska fönstershoppa lite mer nu på nätet och sen ta mej an min veckostädning av lägenheten samt lite målning, det tar aldrig slut. Vi har lite utrymmesbrist så man får ta allt lite pö om pö =)


/Björken

tiden den bara går...

Nu är det bara tre månader kvar till jul, vilket betyder att det är knappt fyra månader tills vi åker till Thailand. Tiden bara tickar på!



/Björken


nyklippt..

Veckan har varit fullsmockad. Förutom jobb varje dag så har jag haft två besök hos tandläkaren, träning och hårklippning på schemat.

Tänderna är nu klara och min tandläkare slipade till och med ner ena min tand som jag har haft lite komplex över, så det är jag glad för. Notan blev 5 628 kr.

På torsdag eftermiddag gick jag till frisören, och såhär blev resultatet:

 
 


Lite booring kanske men jag kör hellre med safe. Var lite sugen på en vanlig lugg men eftersom att jag har så fina hårstrån måste man använda så mycket hår för att luggen ska bli tät. Pratade däremot med min frisör om att sätta in en hårförlängning/hårförtjockning. Priset har stigit en del sen jag gjorde det till min student 2004. Men det var väl ingen skräll direkt.

Idag har jag vaknat tidigt som vanligt så jag klädde på mej och cyklade iväg för ett BodyStep pass. Kul när man lär sej stegen, men den där jä*la brädan. Ena sekunden hoppar jag och nästa sekund ligger jag på backen. Lätt att slinta med fötterna på den där brädan. Som tur var gjorde jag mej inte illa med min rygg och allt! =)

Nu ska jag måla lite...och sen är det Lipstick Jungel =)


/Björken


release...

Nyduschad och mätt i magen sitter jag nu här efter att ha varit på BodyStep för första gången i hela mitt 24-åriga liv. Men fler lär det bli, måste bara hitta lite koordination någonstans =)

Med ny release och allt bjöd mitt gym på lite Alpro Soya Schoko och ett svettband i slutet av passet, måste säga att jag tyckte att jag förtjänade det =)



Kan dock meddela att det var lite för mycket chokladsmak för min del...
Nu väntar Idol igen och mys i soffan...benen är sådär härligt slut att det bara liksom brusar i dom.

Imorgon ska jag till frissan, kan säga att det verkligen behövs. Det blir dock inget avancerat, är inte riktigt den typen, spelar mera på säkra kort eller fegis om man vill säga det =) Får väl se om det kommer upp en bild på ett nyklippt hår...

Sa ju tidigare att motivationen tröt på jobbet, kan säga att den är long gone bye nu.


/Björken



rundtur...

Söndagen har spenderats till största del i soffan men har nu städat i hela lägenheten, så nu är det rent och snyggt en vecka till =)

Här kommer en liten rundtur till den som är nyfiken...

 
Köket först ut, min absoluta favoritsak i köken är vår lampa som köptes
på IKEA för en härrans massa år sedan av min snälla syster...

 
Ett par vita kuddar skulle passa bra här...nästa helg blir det att måla våra
sängbord och det bord som tidigare var över sängen...får se om det kommer
få stå där igen eller om vi kommer att använda det som ett sideboard..

   
Hittade mej ett par "gamla" lyktor som jag köpte för några år sen...passar ju
bra med det lila. Tänk om jag skulle få betsat vår tv-bänk nästa helg...
det vore ju något.


Blev ju färdig med hallen nu i helgen också...såhär blev det. Tycker personligen att det faktiskt blev bättre när det blev vitt...kändes så himla mörkt tidigare.

 
 


Resten av vår hall ser ut såhär...

   
Billybokhyllan passar alldeles utmärkt där jag satten den, tidigare var det två hyllor på den
väggen...tygtavlan är också ny...jag fullkomligt älskar det där tyget...tänkte att två kuddar i
samma grönfärg som tavlan har skulle passa bra på sitsen...

Nu ska här tas tag i vår middag som får bli en lyxig laxpasta *mums. Tror till och med att det ska finnas ett gott vin här hemma om jag inte missminner mej helt och hållet.


/Björken

extra jobb och stolt jägarfru...

Vaknade strax före klockan sju denna morgon, hade ställt klockan på halv åtta så så farligt var det inte. Eftersom att jag inte fick målat färdigt min skolåda förra helgen så satta jag igång med det samtidigt som jag fick satt igång en tvättmaskin. Det är så himla skönt att kunna tvätta i lägenheten. Tack kära syster för tvättmaskinen!

Här kommer förresten en before bild på hur hallen såg ut...bilderna är tagna med min mobilkamera så ni får ha överseende med det...

   


Efter målandet bar det av till jobbet, för att arbeta bort lite material som vårt kontor tagit på sej. Tyvärr funkade inte alla system som jag behövde men fick ändå arbetat bort halva den hög jag tilldelats *klappar på axeln*. Passade därför perfekt för den lunch jag planerat med J. Vi fick senare sällskap av L och D. Mycket trevligt må jag säga. Och det bästa av allt, int ett öre försvann på shopping =D

Har kommit hem för ett tag sen och såg till min förskräckelse att Lipstick Jungel numer går på lördagar klockan 15.50, vilket jag varit helt ovetande om...måste ju ha missat massor av avsnitt =( Det var dåligt av er TV3 må jag säga!

Nu ska jag kura ihop mej i soffan och totalmysa resten av helgen tills R kommer hem, då får han mysa med mej. Han som varit så dultigt och skjutit en älg idag *stolt jägarfru*


/Björken


uppdatering...

Osch, den här veckan har varit lång. Måndag, tisdag och onsdag har varit dom värsta dagarna ever. Tur att jag fick lite eld i baken idag så jag kom på banan igen. Har gjort undan en massa material idag *skönt*. Var ju till tandläkaren igår, där rök pengar som jag gärna hade haft kvar men nu har man fått lära sig en läxa.


 
Blev en röd sjal by the way i helgen när
jag och J var inne i stan...behöver
verkligen skaffa mej lite mer färgglada
kläder...but I love black...

Har hunnit med en del träning också denna vecka:

Tisdag - BodyVive
Onsdag - Simning
Torsdag - BodyVive

Kände dock idag att det bara är konditionsdelen som jag får upp pulsen, hinner till och med bli "kall" tills det är dags att cykla hem. Får nog ta och testa ett Spin/Core pass på nytt...bara jag får tränat upp bålen tror jag att jag kommer kunna köra BodyPump igen =)


Nu väntar Idol...


/Björken 


förresten...

Nu har jag hittat botemedlet på min trötthet!

Botemedlet heter MittVal Kvinna

och består av massa vitaminer och mineraler, att det kan vara så lätt =)
Finns att köpa på apoteket för 109 kr/burken.


/Björken

möten på stan...

Här kommer ett liten inlägg på vad denna lördag har bjudit på...

Dagen började tidigt, den var strax efter sju när de två blå slogs upp. Gled genast in i vardagsrummet och slog på TV och dator. Det är normalt sett lungt på morgonen när R och Falcon är hemma, men nu känns allt så tomt. Tur att mina kära kommer hem imorgon =)

Klockan nio cyklade jag iväg till mitt sportcenter och körde en premiär av Step. Svettigt var det och jättesvårt. Varför ska det snurras en massa? Det blir helt enkelt för komplicerat för mej! Men man kanske glider in där någon annan helgdagsmorgon, framtiden får helt enkelt avgöra det...

Efter det blev det en sväng in till stan och en fika på Waynes som bestod av trevligt sällskap, grönt te och äppelkaka med vaniljsås. Strosade sedan runt på stan och kollade inredning och tittade på människor. Vissa människor är verkligen intressanta...

Just nu sitter jag och väntar på att målartvätten ska torka på skolådan i hallen, sen ska den målas. Hatthyllan är redan avklarad, ser ut att bli kanonbra. Har fotat before and after bilder så att ni ska få se hur det blev...


/Björken

en liten glimt...

Här kommer en liten glimt av hur det ser ut hos mej och R...
 

Golvlampan är det enda som R har fått
behålla av möblemanget i vardagsrummet...
såg att man t.o.m har börjat sälja dom på nytt.
Endel saker ska man helt enkelt spara. 


Kuddar och gardiner i plommon/lajla...


Nya lajla ljuslyktor från Indiska...


I helgen ska jag ge mej på hallen...bara att hålla tummar och tår att det blir bra...



/Björken

hälsan själv...

Nu har jag varit på BodyVive för andra gången och dessutom tränat för andra gången den här veckan. Bra början om jag får säga det själv. Immunförsvaret har inte heller sagt ifrån, så nu håller jag tummarna. Imorgon väntar ett pass med spinning/core. Nu ska "the love handels" bort!



Bilden hittade jag på google...



BodyVive är 30 minuters konditionsträning och 30 minuters styrketräning men sin egen kroppsvikt som motstånd och passar mej alldeles utmärkt till mej och min onda rygg. So here I come! =) Läste dock i en broschyr att det var främst för människor födda på 40-, 50- och 60-talet. Men som med allt annat sätter man ribban själv. Har dessutom inte sett någon född före 70-talet =)

Fortsätter jag dessutom att hålla min godiskonsumtion nere ska jag nog lyckas med några kilon innan Thailandsresan. Kommer ju vara hälsan själv =)

R kom förresten hem igår, helt fantastiskt, men ikväll åker han igen =( NU blir han dock bara borta till på söndag men det är ju alltid extra jobbigt att vara hemma på helgen själv. Men med mina projekt ska det nog gå bra. Har dessutom lyckats laga så pass "mycket" mat igår och idag att jag har matlådor för hela helgen så jag behöver inte stå själv vid spisen i helgen. Kan bara lägga all energi på mej själv!


/Björken

en vision av vad som komma skall?

Hittade ett hus på hemnet.se som jag kan tänka mej, har gjort lite småförändringar men men...det finns mer att ändra på för att det ska falla mej helt i smaken...men mer om det den dagen det blir aktuellt.


Något i denna stil kanske skulle vara något för mej och Mr. R?



Högra halvan av huset faller mej inte riktigt i smaken när det gäller
planlösningen på bottenplanet...


Försökte fixa lite på övervåningen men det är inte så lätt i paint alla gånger...
skulle behöva skaffa mej ett riktigt program så mycket som jag håller på och mixtra...



Är nu "änka" under en vecka...då älgjakten tar sin början imorgon.
Skulle ju köpa färg till våra möbler i helgen men blev inbjuden för en fika på stan av mina vänner så när jag väl tog mej därifrån hade affären som säljer färg inne i stan stängt, TYPISKT!

Att köpa färg på biltema/rusta/ÖB känns inte riktigt helt okej. Bäst att förlita sig på märken man känner igen.
Så färgen ska jag försöka inhandla imorgon på lunchen. Det blev inget tyg heller eftersom att alla tygaffärer hade slut på det. Hittade dock en webbshop men jag är lite för feg att betala innan jag erhållit varorna, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra...

R och jag hyrde tre filmer igår. Äntligen fick jag se "Män som hatar kvinnor", men jag vet inte riktigt om jag tyckte att den var superbra. Det är inte alls roligt när man läst böckerna, det förstör för mej i alla fall. R tyckte dock att den var bra så vi får försöka ta oss och se "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes" på bio.
De övriga filmerna "The Women" och "En shoppaholics bekännelser" har jag tittat på idag. Alltid kul med flikkofilmer.

Imorgon är det tillbaks till arbetet. Ska försöka träna lite i veckan nu när jag är ledig. Har bokat bodyvive på tisdag och spin/core på fredag...bäst att börja lungt =)

Ha en fortsatt trevlig söndag!


/Björken

stillat godissug...

Då var det helg igen! Arbetsveckan har varit långsammare än vanligt, mycket att stå i helt enkelt. Efter jobbet har det varit mycket fixande. Har äntligen sytt färdigt vårt sofftyg som nu sitter på plats. Har dock inte hunnit ta några bilder än.

Igår blev det också några godisar i väntan på bussen hem, skulle tippa på att mina åtta godisar vägde kring 50 gram = 191 kcal (vilket är detsamma som två bananer ungefär). Men det stillade mitt godissug i alla fall. Så hur länge var jag utan då? Nästan fem veckor tror jag.. Nu blir det dock ett nytt vad på jobbet från och med måndag. Godis max en dag i veckan, hur mycket vi får äta är dock upp till var och en men jag tänkte försöka hålla mej till mina 200 gram, som jag pratade om tidigare i veckan.

Somnade nästan före bollibompa igår, jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vaknade också kvart över sex på morgon...så det har sina nackdelar.

Ikväll blir jag solo här hemma fram till på onsdag kväll,
i värsta fall blir det till på söndag kväll :( Den där älgjakten börjar på måndag. Så det kommer bli lite ensamt här, inte ens Falcon kommer vara hemma. Sådana här gånger skulle jag önska att vi inte bodde på markplan.

Innan dess ska jag försöka få med mej R på lite shopping. Dags att köpa dom där färgburkarna så att jag få ta itu med att måla om möblerna här hemma. Mitt första projekt blir att ta mej än vår hatthylla och skolåda i hallen, blir det ett bra resultat på dom möblerna går jag vidare till sovrummet där sängstomme, sängbord, vårt bord över sängen samt skrivbord ska få sig en färgklick, sen är det bara vårt gästrum kvar. Låter ju som att jag kommer att fixa detta snabbt ;) Men som den pedant jag är får vi väl se :)

/Björken

RSS 2.0