flyttdag...


En flytt på nästan 30 mil söderut väntar idag...



Så är de stora dagen kommen och allt är äntligen packat. Blev ett hårt pass med packande och röjande igår efter att ha jobbat övertid på jobbet, men nu är det färdigt i alla fall och när jag kommer hem från jobbet idag kommer lägenheten gapa helt tom förutom i rummet där jag ska vistas nästa vecka innan jag får semester. Bara fem dagar kvar att stiga upp nu =)

Blir en kort dag i alla fall denna fredag. Har knappt hunnit tänka på vilken dag det är, men det är ju helg =) Direkt jag kommer hem ska jag bara snabbstäda och sedan packa in mej, Falon och det sista i bilen och sedan väntar en tre timmars biltur söderut *jobbigt*

Nåja, nu är det bara att lägga allt som har med flyttning åt sidan och ta tag i några timmars arbete...


/Ulrika

vår, sommar, höst och vinter...



 
Alla årstider har verkligen sin tjusning, kommer att bli svårt att bestämma sej när vi
väl bestämmer oss för att gifta oss...



Här packas det för fullt och jag kan meddela att jag snart är färdig så jag tyckte att jag förtjänade en liten paus för att få drömma mej bort lite =) Har inte allt för stor blogginspiration just nu då det är så himl mycket annat att tänka på så jag hoppas att ni har överseende med den tråkiga vardag som jag just nu lever i =)


/Ulrika


blixtar och dunder...


                                                                        Bild: Google


Det halvkassa vädret fortsätter här uppe även om det är varmt ute. Idag blixtrade det så mycket att strömmen gick på jobbet. Som tur var försvann den inte i alltför många minuter. Det börjar närma sej semester nu (bara 8 morgnar att stiga upp nu) så det är jobb jobb och mera jobb som gäller. Vill helst inte kånka med mej massa material heller till min nya arbetsplats så jag tror minsann att det blir lite övertid för att få undan så mycket som det bara går =)

Jag älskar när jag har det här drivet och energin som jag har just nu. Även om jag är supertrött på morgnarna orkar jag vara igång hela dagen och hela kvällen, love it! =)


/Ulrika

rainy day...



Idag har det regnat sedan jag steg upp så idag har det inte blivit mycket gjort. Har dessutom precis avslutat en tupplur på cirka två timmar *oops* men jag får skylla på den dumma huvudvärken som verkligen inte vill försvinna...

Tanken var att vi skulle iväg och köpa fler flyttkartonger men det får vi lösa någon annan dag. Det är som sagt inte mycket kvar att packa nu eftersom att det mest är möbler som ska flyttas till helgen. Kanske vore på tiden att traska ner till mina kollegor på folkbokföringen och ändra adresser i veckan =)


/Ulrika

en dag att minnas...


Lilla Matilda döptes först...


 
...och sen övverraskade hennes mamma och pappa 
oss alla med att gifta sej =)


Passade givetvis på att gossa med lilla M och jag kan
tala om att hon stormtrivdes hos sin moster och kunde
knappt sluta prata med mej =)


Det blev minsann inte bara ett dop av lilla M idag. Min älskade syster är numer gift med sin C och det var väl på tiden må jag säga =) Vi är alla dock lite smått chockade över vigseln men den var tydligen planerad sedan i våras men det värsta var ändå att ingen i familjen har vetat om någonting. Fy skäms! Men allt jag kan säga är hipp hipp hurra! Blir med andra ord att fixa en möhippa i efterhand =)


/Ulrika

LifeofBjork 1 år...




Grattis till min lilla blogg som idag fyller ett år! Dagen kommer dock inte ägnas till att fira bloggen utan lilla M som ska döpas idag. Har precis tagit den obligatoriska promenaden med Falcon denna morgon och ska strax ta och göra mej i ordning då vi måste åka på en timme ungefär...

Jag är i alla fall glad att jag började blogga. För mej handlar det inte om att ha mest besökare utan ser bloggen mer som en avkopplande och rolig grej som jag förhoppningsvis kommer kunna titta tillbaka på senare i livet =) Den dag bloggen inte ger mej något är tanken att jag ska trycka ut mina inlägg av värde och binda in dom till en liten bok....


/Ulrika


finally friday...

 
Södra Hamn i Luleå kryllade av människor när vi kom
ner dit...

 
 
Hittade finfina båtar på Granec...


Äntligen fredag och bara 13 dagar kvar att jobba nu innan semestern =) Blev en shoppingrunda för doppresent och både sena och tidiga presenter till syskonbarnen under lunchen så det var bara att ringa efter skjuts hem =)Innan vi åkte hem tog vi oss ner till södra hamn och Granec. Jag har länge haft en dröm om en båt och Granec har minsann båtar dom men dom båtar som dom har borde vi ha börjat spara till för länge sen =)


/Ulrika

beviljad semester...


Perfekt sysselsättning för en helg vore en tripp till Barcelona...


en tripp till Prag skulle inte heller vara helt fel...


...eller varför inte en weekend till den svenska huvudstaden?


Nu är min semester äntligen beviljad med förbehåll för en eventuell ändring beroende på om jag börjar jobba måndagen den 30 augusti eller onsdagen den 1 september på skatten i Umeå. Det blir förvisso en sen semester men augusti kan också vara riktigt fin och varm den med =) Jag har alltså tre veckor att se fram emot och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på eftersom att R börjar jobba den 2 augusti.

Eftersom att det inte blev en semester tillsammans detta år kanske vi kan unna oss en weekend eller två av vad som är kvar av 2010? Skulle ju passa ypperligt om vi skulle kunna åka någonstans en av helgerna i augusti?? Får slipa på övertalningen lite =)


/Ulrika


for my birthday perhaps?





En ny dammsugare som är sladdlös så som denna från Electrolux står verkligen högt upp på vår inköpslista till nya lägenheten då vi har alltför dåligt med utrymme. Skulle ju givetvis vara perfekt att få en i födelsedagspresent *hint* I övrigt är listan ganska kort men som alla vet tackar jag inte nej till fler kivisar eller fler maribowlskålar till min samling. Skulle vara perfekt med två kivilyktor i frostat glas och svart =)


/Ulrika

i´ve found it...


Håller helt och hållet med Marilyn Monroe om att
"diamonds are a girls best friend"....


Nu har jag snart gått i tre månader utan förlovningsring och jag känner mej verkligen exposed som en viss Maria Montazami skulle säga. Men nu har jag äntligen hittat en kombination av ringar som jag verkligen tror eller rättare sagt vet att jag kommer trivas med. Min förlovningsring kommer bli en alliansring i vitt guld med sju stycken diamanter. Helt i min smak =) Kan verkligen inte sluta tänka på när den äntligen kommer att pryda mitt ringfinger =)


/Ulrika


trötter...


Min superfrukost som jag äter varje dag innan
jag cyklar iväg till jobbet innehåller blåbär, mjölk
och all bran...                                
Bild: Google


Då var det måndag igen och har strax avverkat halva dagen. Har väldigt lite att göra på jobbet för tillfället så jag hinner kika in här en liten sväng tänkte jag...

Det går bara tyngre och tyngre att stiga upp på morgnarna numer och jag kan inte förstå varför. Denna dag hjälpte inte ens min superfrukost att få mej pigg men det finns inget att göra åt saken, det är bara att härda ut. I veckan kommer i alla fall chefen tillbaka så då får jag veta om jag får semester eller inte. Känns som att jag behöver några veckor för att orka med ända fram till nästa ledighet =)


/Ulrika

första promenaden tillsammans i Umeå...

 
 

Efter att vi hade tömt släpet på alla saker tog vi oss ner till älven som bara ligger på fem minuters promenadavstånd från vår lägenhet. Vägen går till ett handelssområde (finns kanske anledning för R att oroa sej lite) här i Umeå men jag kan lova att vi kommer ta med oss flertalet picknickar ner till bryggorna oavsett årstid. Kommer finnas massor att utforska när vi väl kommit på plats här =)


/Ulrika

planlösningen...


Har spenderat senaste halvtimmen till att göra en liten planritning
av lägenheten för er som är nyfikna...När de nya tapeterna kommer
upp lovar jag att bjuda in er =)


Som ni kanske anade var jag smått missnöjd med tapeterna i lägenheten men i övrigt känns den charmig och väldigt jag och R. Eftersom jag inte bjuder på några bilder innifrån än tänkte jag att ni kanske vill få en glimt av planlösningen. Även om vår nuvarande lägenhet är en trea känns det som att rummen i den nya lägenheten är mer tilltagna så vi ska nog få plats =) Framförallt har vi en balkong där solen skiner från tolvsnåret fram till sena kvällen *lovely*


/Ulrika

roadtrip...

 
 

Vårt flyttlass rullade iväg strax efter tio igår morse. Jag var pigg och glad som vanligt även om dagen började med tunga regnmoln men ju längre söderut vi kom desto mer sol kunde vi skymta. Det vi inte hade planerat var att vår AC skulle sluta fungera för det blev lite väl varmt när termometern visade över 25 grader (men R trodde efter resonemang hit och resonemang dit att vi bara behöver fylla på AC:n *pjuh*).


/Ulrika

på vår gata i stan...


Området vi kommer bor i är väldigt idylliskt och små hyreshus är
blandade med vanliga villor...



Det blev verkligen en lång dag igår. Redan klockan sju stod jag redo för gårdagens flytt. Hela veckan har jag haft en liten klump i magen att jag inte skulle tycka om lägenheten och tyvärr besannades den farhågan. Som tur är kan pengar lösa allt men det hade varit skönt att inte måsta tapetsera om hela lägenheten för att jag ska kunna trivas i den. Om man bortser från färgen på tapeterna är lägenheten väldigt bra och Falcon trivdes som fisken i vattnet på vår nya balkong =) Hursomhelst är det alltså jag som på måndag morgon ringer till hyresvärden och hoppas få mitt "problem" åtgärdat innan vi flyttar fler saker till lägenheten. Men nu är det första lasset med saker flyttat i alla fall så hoppas kunna klara oss med bara två lass till men jag tror inte att det är omöjligt i alla fall =)


/Ulrika


härliga sommar...


Träd i full blom utanför jobbet tidigare i sommar. Det doftar verkligen
underbart inne i skogen där jag cyklar på väg till jobbet varje dag =)

Har spanat in min nya cykelväg till jobbet och jag kan inte säga annat
än att jag är nöjd över att få cykla längs älven varje dag =)



Här på sidan händer det inte speciellt mycket, men jag tänkte bara meddela att jag lever. Jag jobbar och packar flyttkartoger om vart annat och hoppas verkligen att allt rymms på släpet vi hyrt till helgen, men jag är optimistisk =) Vi har gjort en del planer inför helgen förutom flytten och jag längtar verkligen för den här veckan har gått så där segt som självaste julafton gick när man var liten...

Tror minsann att det får bli en promenad med Falcon senare för att hinna njuta lite av en härlig sommarkväll...


/Ulrika

vinn IPhone 3GS med Telia Refil...

Telia lottar nu ut 3 st IPhone 3GS med Telia Refil. För att vara med och tävla om en av dessa telefoner måste du svara rätt på en fråga. För att delta i tävlingen måste du ha Facebook, Twitter eller en blogg. Tävlingen pågår fram till den 18 juli till midnatt.

Mer information om tävlingen och finner ni HÄR! Lycka till! =)


Svar: 5 000 sms

Motivering:

Vet inte riktigt vart jag ska börja men det är nu cirka fem år sedan jag köpte min nuvarande telefon som är en SonyEricsson W810i. Något år senare tappar jag telefonen i backen och antennen slutar fungerar på självaste julafton, typiskt! Då rycker min sambo in eftersom jag är alldeles för snål för att köpa ny mobil. Hursomhelst monterar han ihop min mobil som har en trasig antenn med min systers telefon som slutat fungera då hennes dotter sicklat sönder kontakten för att kunna ladda telefonen tillsammans med sambons lillebrors telefon som hade trasig kamera. Med denna telefon har jag nu levt i säkert två år och den lever än men jag kan meddela att den är inne på sin sista vers så det skulle ju vara ett ypperligt tillfälle för mej att vinna en ny telefon kan jag tycka =) Behöver jag säga mer? Tycker att min motivering varför jag ska vinna telefonen är klockren om jag får säga det själv! =)


/Ulrika

outfit of the day...


Gårdagens lunchbreak resulterade i totalt fyra nya toppar
från Cubus. Dagens outfit fick med andra ord bli uppvikta
jeans från HM, linne från Cubus och skor från skopunkten.
En väldigt enkel men söt outfit =)


Ligger för tillfället i soffan och låter dagens kinainspirerade middag smälta lite. Dagen har verkligen gått superfort på slutet och känner att jag knappt hunnit med något idag jämfört med igår. Men det är verkligen så kul och motiverande att få vara handledare. Jag trivs verkligen superbra med mitt jobb nu. Kvällen kommer spenderas med allsången och Leila bakar på i samband med packningen av lite fler kartonger så det är väl dags att ta sej an diskberget som verkligen står och ropar på mej...


/Ulrika

det ordnade sej...


Känns som att jag svävar på moln just nu! Allt löser
sej som min kära R brukar säga =)



De senaste månaderna har jag skrivit jobbansökningar hit och jobbansökningar dit, LESS är bara förnamnet av vad man blir. Den jobbintervju jag skrev att jag skulle på för någon vecka sedan resulterade tyvärr inte i något jobb just nu men ger mej däremot goda möjligheter till ett annat jobb på samma myndighet enligt deras Personalchef eftersom att dom söker någon med precis min erfarenhet. Även om det kändes superskönt att jag gett dom ett bra första intryck och dom var nöjd med mej så skulle ju inte det lösa min arbetssituation som uppstått i och med vår flytt till Umeå...

Sedan dess har jag haft lite av en klump i magen som inte har velat försvinna men nu är den äntligen borta. Imorse när jag kom till jobbet och öppnar min mail ser jag ett mail från kontorschefen i Umeå och gissa om jag blev lycklig. Jag kommer med andra ord att ha jobb till minst den sista december, LOVELY är bara förnamnet =)


/Ulrika


lugn helg...


Älskade hav! Hoppas verkligen att vi får tag i en strandtomt när vi
väl står i skedet att införskaffa hus. När man väl får sej en lägenhet
har drömmarna för annat boende redan börjat =)



Då var det redan söndag vilket betyder ny arbetsvecka imorgon. Hade gärna varit lite mer ledig men det råder ingen nöd på mej, fick ju tom en extradag =) Har hursomhelst hur mycket som helst att göra på jobbet fram tills jag slutar.

Har inte så mycket att säga om den gångna helgen förutom att vi bara har varit...Vi var förvisso på stan under lördagen och på en tripp till bekanta men mina dagar präglas av väldigt mycket tankar kring flytten och packning just nu men så är det väl för alla. Idag var jag supereffektiv så nu hoppas jag att vi har nog för att fylla ett släp till max annars kan jag packa mer. Det verkar aldrig ta slut trots att jag fick ihop fyra svarta sopsäckar med skrot och kläder idag. Förstår inte varför man sparar på en massa skit och speciellt kläder som man aldrig mer kommer att använda...

Nu väntar finalmatchen mellan Holland och Spanien. Vet inte riktigt vem jag håller på, Europa vinner ju ändå =)  


/Ulrika

nytt hem till oss...


Rullgardinen ENJE kommer finnas genom-
gående i hela lägenheten, har ju inte köpt
dom tidigare men nu "måste" vi ju ha rull-
gardiner, lucky me =)

  
      
     

Lampa från Ellos eller en liknande från EM 
aningen dyrare kommer antingen hamna i
vårt kök eller i vardagsrummet, flexibilitet
är ordet =)


 
Nya köksstolar från MIO, love them...



Vädret blev inte riktigt som vi tänkt oss så idag har det har blivit en innedag och en del packande och planerande. Tanken är att vi ska åka iväg mot Umeå med ett lass redan till helgen för att förhoppningsvis få plats med resten sedare när vi hyr en minilastbil.

Det kommer dessutom inköpas en del nytt då lägenheten exempelvis saknar rullgardiner och persienner så det passar alldeles utmärkt att vi åker dit nästa helg så att vi kan måtta allt. R ska dessutom slipa upp vårt nuvarande bord och lacka det vitt som också är den sista prylen i lägenheten så är allt genomgående vitt. Till bordet blir det nya stolar men vi kommer givetvis behålla dom gamla också för att få variation =) 

Ikväll roar vi oss med lite rosé och Postkodskampen. Snart har vi vårt alldeles egna lag att hejja på till och med =)


/Ulrika

semesterdagar...

 
Bilder från vår tripp till Kukkolaforsen för någon helg sedan. Önskar mej det väder vi
hade då i helgen så jag kan njuta...


Hemkommen för bara en timme sedan och jag har inte hunnit med mer än att pusta ut i soffan. Nu är jag ledig i tre hela dagar *skönt*. Skulle nästan kunna tänka mej att börja jobba 10-timmars arbetsdagar och flexa ut varje fredag nu under sommaren så man hinner njuta då jag inte vet om jag kommer att ta ut någon semester. Satt och räknade lite igår och jag tror att jag har drygt 20 dagar att ta ut men det motsvarar även nästan en månads extra lön...men det återstår att se =)

För stunden är jag i alla fall ledig så det är väl dags att njuta av den då! Solen, here I come! =)


/Ulrika


klädval torsdag?

 
Förra veckan klickade jag hem ett paket från HM, tyvärr blir jag mer och mer besviken
på både material och modell när jag väl provar kläderna. Så det blev endast denna söta
klänning från L.O.G.G, ett par kökshandukar för riktigt billiga 29,90 kr/styck och en tröja
till R, resten fick åka tillbaka...


Härliga onsdag som tyvärr började med tunga moln, det var dock inte bara därför jag valde att stå över cykeln denna dag, men imorgon är jag påt igen =) Har haft en tung dag på jobbet men det blev lite lättare mot slutet då det nya datasystemet äntligen kopplade i min lilla hjärna =) R övverraskade mej än en gång med att komma och hämta mej från jobbet, så vi passade på att fylla på kylen när vi lika hade bilen och hämta ut mitt lilla HM-paket som jag klickade hem förra veckan, fick dessutom Pepsi som jag på senaste tiden blivit väldigt frälst i, trots att jag aldrig tyckt att läsk har varit speciellt gott...

Nu står VMs mest spännande match på teven men jag vet inte vad jag ska säga mer än att Tyskland ha gjort sej välförtjänt av titeln, men det återstår att se vad resultatet av kvällens match blir =) Kanske passar på att ta en promenad med Falcon så är väl resultatet mer eller mindre färdigt när jag kommer tillbaka...


/Ulrika


spyless...

Idag har allt gått käpprätt åt skogen! På vägen hem från jobbet ringer det och jag får veta att vi inte kommer bli av med lägenheten förrän sista dag *suck* där försvann min utlandsresa och de nya tapeterna och möblerna *GREAT*. Jag fattar inte vilken otur jag har hela tiden. Jag har haft det hela mitt liv och får alltid kämpa för allt. Sånna här dagar vill jag bara gå och gräva ner mej någonstans och inte komma tillbaka. Man är snäll och man ger alltid 120 procent men det räcker aldrig! Känns som att alla andra bara glider på ett bananskal genom livet...

Nu väntar jag på nästa bomb med spänning...


/Ulrika - den pessimistiska


Update:
Livet känns inte riktigt lika hopplöst nu när jag fått lugna ner mej lite men det är ändå tråkigt att pengarna som jag gärna gjort något roligt för går åt till att betala dubbelhyra...Ekonomi är mitt största bekymmer och kommer alltid vara är jag rädd för även om vi har mer pengar än vad vi någonsin har haft nu när vi båda jobbar efter att ha levt på studielån under fem års tid...och som R säger, det är ingen fara gumman. Men pengar ger mej ändå panik...

nattamat...


Blev kvar lite jordgubbar från helgens handling så jag
tyckte att det passade alldeles utmärkt att mumsa i sej
dom innan läggdags...



Nypromenerad och nyduschad sitter jag nu och mumsar i mej kvällens nattamat bestående av massor av vatten och riktigt saftiga och söta jordgubbar från Sverige. Ska alldeles strax ta och lägga mej i en renbäddad säng med boken "Ekon" så sov så gott vänner!


/Ulrika

vita pioner...


Vita eller ljusrosa pioner känns som ett självklart val för min brudbukett 
då min allra käraste farmor hade rabatterna full av sådana när jag var
liten, det skadar ju inte heller att dom doftar helt underbart...
                                                                              


Det blev en alldeles perfekt start på denna vecka, pricken över i:t är att det dessutom bara går lättare och lättare att cykla mina kilometrar till jobbet. Känns så härligt när jag kommer hem och bara kan koppla av och inte känna något tvång med att gå och träna =)


/Ulrika

hattmakaren...


                                                                                                         Bild: Google
                   

Ännu en vecka är här och nu har drygt halva 2010 passerat. Idag börjar R sin semester men själv är det bara att ta sej till jobbet för ännu en arbetsvecka. Är lite avundsjuk måste jag säga men that´s life sometimes. Det blev förresten ingen fisketur igårkväll då det till slut började regna men det var verkligen välbehövligt för nu kan man andas och göra saker igen. Hursomhelst kan vi lika gärna åka någon kväll i veckan. Som kvällssysselsättning hyrde vi i alla fall "Alice i Underlandet", så nu är den avbockad från listan och jag längtar tills alla andra disneyfilmer görs om även om denna inte varit någon favorit, då jag alltid var lite rädd för Chesirekatten som liten även om den inte alls är så läskig i denna film =)

R och jag hamnade dessutom i en intressant diskussion om Jonny Depp som nuförtiden inte verkar alltför intresserad av att visa sej utan ett ton med smink eller har jag bara missat något? Har det inte varit Pirates of the Caribbean, har det varit Kalle och Chokladfabriken eller Sweeny Todd och nu Hattmakaren?? Men all credit till Jonny Depp för hans alltid lika strålande insatser! =)

Har i alla fall höga förväntningar av veckan som komma skall och väntar bara på att några sista pusselbitar ska falla på plats innan allt är perfekt, när det väl händer lovar jag att berätta allt om det =)


/Ulrika

torsk i foliepaket...




Tidigare i veckan var det premiär av Sommar med Ernst men hade då annat för mej så det passade alldeles utmärkt att slå sej ner i soffan efter en power walk med Falcon och drömma sej bort till man har sitt eventuella egna lilla torp. I dagens avsnitt grillade man matjesill i foliepaket. Jag tror minsann att jag ska hämta lite inspiration från honom och tillaga smarriga foliepaket fast med torsk i denna söndag...blir nog dessutom en liten extra touch av västkusten med lite skaldjur till...*gott*


/Ulrika

presenttips?

      
Ring i titan för drygt 1 000 kr...

Ring i vitt guld för drygt 4 000 kr...


Dessa två ringar har jag spanat in ett rätt bra tag nu efter att ha blivit inspirerad av Fru Evelina. Skulle gärna bära en av dessa på min högra hand med en fin gravering innuti. Personligen föredrar jag mer kantiga ringar men man ska aldrig säga aldrig. Vad som ska befinna sej på mitt vänstra ringfinger är fortfarande ett stort frågetecken...


/Ulrika

en ny favorit...

 
Har legat och spanat på brudklänningar hela morgonen
och då dök denna fina vita enkla klänningen upp, tillsammans 
med ett svart brett sidenbälte skulle den verkligen vara
jag men jag är fortfarande rätt insnöad på spets men som
det ser ut nu står jag brud om knappt ett år så snart är
det väl dags att ge sej in i klänningsträsket på riktigt =)


Varmaste och kvavaste kvällen denna sommar var det igår, gick knappt att göra något men som tur är känns luften lite lättare idag. Planerna för denna dag är inte bestämda men vi pratade om att göra en preimärtur för att åka ut och fiska denna kväll, så vi får väl se vad som händer. Om vi åker är då ett som är säkert att det är ljusa och luftiga kläder som gäller så att myggen inte kommer åt en =)


/Ulrika

utflykt till världsarvslistade kyrkstaden...

 
 
1996 upptog Unesco Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänsk-
ligheten. I Gammelstad finns en av de största och bäst bevarade kyrkstäderna i världen
med mer än 400 kyrkstugor som ligger runt den medeltida stenkyrkan...



Morgonen började väldigt mörkt, kändes verkligen sådär kvavt som det gör när det är ett åskoväder på intåg. Nu några timmar senare strålar solen och vi har precis kommit hem efter en dag med utflykt till den världsarvslistade kykstaden Gammelstad. Trots att jag är här uppifrån har jag aldrig varit dit och tittat. Men nu kan ytterligare en sak bockas av från listan...

Vi har både hunnit med att strosa omkring där tillsammans med många turister och tagit oss ett mellis på Kulturgården bestående av en delikat smörgås med brie för mej och en smörgås med gravad lax för min käresta. Vår utflykt avslutades på en loppis men tyvärr hittade vi inga fynd som föll oss i smaken. Efteråt har vi hunnit äta mjukglass, planerat för morgondagen och hunnit fylla på i skåpen med godsaker. Nu ligger ett nytt rosévinet på kylning och jag längtar tills jag får korka upp flaskan lite senare =)

Detta är när sommaren är som bäst =)


/Ulrika

suprise...


Bjuder på en egobild på väg till studentfirandet för någon
helg sedan. Hoppas att solen visar sej under eftermiddagen
eller under morgondagen så att jag kan förstärka mina
freckles lite=)



Det blev en riktigt tung vecka i veckan vilket resulterade att jag däckade riktigt tidigt igår. Å andra sidan känner jag mej hur pigg och utvilad som helst idag =) Får väl se vad vi hittar på idag, skulle vara trevligt med en roadtrip en dag som denna, men först måste herrn i huset vakna. R som dessutom övverraskade mej med att komma hem en dag tidigare denna vecka och jag hade dessutom ingen aninig om det *mysigt*. Snacka om att bli helt överlycklig =)

Idag lyser solen tyvärr med sin frånvaro, men huvudsaken att det inte regnar som det gjorde i torsdags, då det fullkomligt vräkte ner. Men nu är det dags för den obligatoriska morgonpromenaden. På återseende!


/Ulrika

RSS 2.0