två små...

  
Dom två yngsta barnen i en skara på fyra...

Söndagen spenderades bland nära och kära. Morgonen började med den obligatoriska promenaden för att sedan packa in sej i bilen för en liten tripp. Spenderade några timmar hos min syster som den femte april födde sitt fjärde barn. Än har dom inte bestämt något namn men Agnes låter väldigt fint i mina öron. Storebror A hann flörta in sej hos sin moster om och om igen under den korta stund jag var hos dom. Men jag hann även umgås med de två andra barnen också då man åkte på storstryk i memory...

Tog mej sedan vidare till J där jag blev bjuden på nygjorda kolakakor, min söndag hade inte kunnat bli bättre! =) Nu hoppas jag på att denna helg blir minst lika bra!!!


/Ulrika


kvällslektyr...

  
Läckra drinkar och delikata sallader till valborgsfirandet stod som förslag
senaste numret av Allt om Mat...ska försöka hitta min väg i jungeln av
mattidningar innan jag påbörjar någon ny prenumeration...



Denna vecka sprudlar jag av energi trots att det finns vissa som kan dra ner ens energi till botten genom att vara "bitterfittor" om ni ursäktar min vokabulär. Måndag hann jag hämta ut paket, baka och betala räkningar och ändå hinna ta det lungt på kvällen. Samma var det igårkväll. Efter jobbet hann jag med en snabbis på stan för att inhandla nödvändiga saker hem samt en present till födelsedagsbarnet J. Väl hemma gjorde jag mat samtidigt som jag drog fram dammsugare och skurhink och gick an som aldrig förr. Jag älskar hur min energi är på topp just nu! =)

Har inte riktigt planerat än vad vi ska göra på Valborgsmässoafton men senaste numret av Allt om Mat gav mej inspiration till en middagsbjudning men vi får se vad vi ska hitta på =) Ska ta ett varv extra bland vinlistan som fanns med och se om vi kan hitta passande viner till? =)

Men nu är det bara att ta på sej ytterkläderna och åka till jobbet...hoppas på att ha endast positiva människor omkring mej idag som jag själv =)


/Ulrika

hårvård x 2...


Hämtade ut ännu ett paket igår med lite hårprodukter från
bangerhead.se som alla har en sak gemensamt, att ge mitt
hår mer volym... 


Det känns som att det har varit mer aktiviteter denna vecka i jämförelse med förra och dessutom är det saker som komma skall. Har haft något på schemat varje dag i veckan och morgondagen kommer inte att skilja se på något sätt. På vägen hem i måndags gick jag in till en ny frisörsalong vars fönster jag alltid tittar in i när jag går förbi. Resultatet blev en klipptid redan imorgon, lycky me! =) Känns som att det är ett bra tag sedan jag sist gjorde ett besök hos en frisör. Ska bli spännande att se hur det känns när jag knallar därifrån =S Hoppas på att det är lagomt pratsam frisör då jag vill ha maximal avkoppling =)

Senare på kvällen väntar dessutom en liten tillställnng hos Mr J då han fyller år, Grattis i förskott J! =)


/Ulrika

bling bling...


Lampan är inköpt från Jotex och gick lös på 349 kr
inklusive frakt...som hittat =) Skynda och fynda!



Beställde för ett tag sedan en ny taklampa till sovrummet efter att ha blivit inspirerad av Anna. Hämtade ut lampan i söndags kväll och redan en timme senare satt den på plats, vilken man jag har =)

Nu fattas bara lite kuddar, ett väggord och något snyggt motiv till tavelramarna så är sovrummet fulländat =) Hade ju tänk köpa något snyggt tyg och sy ihop några kuddar men det har inte blivit än men nu har ju den första lönen på evigheter (känns det som) hamnat på kontot så nu har jag inga undanflykter även om jag är en riktig "spara" ibland...

Har NI bra hand om er ekonomi?


/Ulrika

dagens outfit...


Luftig tunika från Indiska som jag shoppade för några veckor sedan, sjal,
leggings och over kneestövlar blev en "skön" start på denna veckas
klädesval...


/Ulrika

ölprovning...


Miller och Stella Artois är båda ljusa lager som tydligen ska vara lättdrucket...


Är snart 25 år och jag dricker varken kaffe, öl eller rött vin. Har dock tänkt om det är något jag borde lära mej dricka innan jag dör så borde det vara öl =) R har därför försökt att introducera "lättdrucket" öl till mej under helgen. Har hunnit med Miller, Stella Artois och Corona. Bäst hittills är Corona med lime i eftersom att beskheten i ölet försvinner =)

Får väl se om vi fortsätter i samma takt till helgen =) Lyckas jag med öl kanske det blir att satsa på vin sen?!


/Ulrika


sista projektet påbörjat...


På vår senaste tripp till IKEA fick tre ljusstakar följa med hem
...dessa står vanlitvis på tv-bänken men fick flytta över till vårt
vita runda vardagsrumsbord för ett slag...


I helgen har det ena projektet avlöst det andra. Vi har äntligen tagit tag i att montera upp vår tv på väggen så igår fick ja målat första varvet på tv-bänken som Rs pappa byggt åt oss sedan tidigare =) Hoppas i alla fall att bänken har torkat till senare idag för att jag ska kunna måla ännu ett varv...ni som läst bloggen tidigare vet att mina måleriprojekt har dragit ut på tiden en del då torktiden har varit sanslöst lång...

Medan R skriver klart sitt exjobb ska jag och Falcon spendera dagen med att besöka en och annan, men först blir det en promenad i det vackra vädret =)


/Ulrika


T G I F


Kvällens middag kommer att bli sweet chilimarinerade kycklingspett
med salsasallad från Leila *gott*



Äntligen fredag och två lediga dagar väntar. Ska bli så himla skönt att vakna av att man är pigg och utvilad under helgen istället för från jobbiga toner från mobilen. Idag blir det i alla fall en tripp på stan efter jobbet för att inhandla lite detaljer till hemmet. Jag som trodde att det var löning idag men ack så fel jag hade. Nåja, då räcker pengarna längre nästa månad =)

Kvällen kommer förutom den delikata middagen innehålla en lätt efterrätt, lite gott i glasen och umgänge. Kanske hinner med lite sällskapsspel också =)

Hoppas ni får en fantastisk fredag!


/Ulrika




vårlängtan...


Längtar tills jag har min egen gård att påta med blommor på och
sedan kunna sätta mej ute på ett stort trädäck för att avnjuta en
kopp med te eller varför inte ett glas rosé till sommarens alla
varma och ljusa kvällar...



Gårdagen började med tjocka disiga moln som senare sprack upp och gav oss en strålande och värmande sol. Idag ser det lite värre ut kan jag lova. Snön ligger kvar på backen och än lär det dröja innan den sista snöhögen har smält bort. Har ju till och med ringlat ner några få små vita tidigare idag. Vanligtvis dröjer det till i maj innan den sista snön smält, så nu hoppas vi på långa varma dagar som får den sista snön att dunsta bort. I väntan på bussen hem i förrgår hann jag sola mitt vinterbleka ansikte för ett slag. Har inte haft någon tur med vädret under helgerna den senaste tiden så man får passa på då möjligheterna ges =)

I övrigt känns det som att det händer lite i den här Björkens liv. Jag jobbar, äter och sover dygnet runt och hinner med lite saker därimellan men sen blir det inte så mycket mer. Jobbet går bra men jag känner mej väldigt understimulerad till och från och känner att jag har så himla mycket mer att ge. Dessutom så är det så himla dålig luft på kontoret så en minsta ansträngning blir ändå jobbigt för huvudet.

Nu ska jag strax bege mej hemåt för denna dag och imorgon är det äntligen fredag =) Ha en fin kväll allesammans!


/Ulrika


veckans...

Veckans matsedel

Måndag: Pannkaka med tärnad bacon och lingonsylt
Tisdag: Bellmansströmming med hemmagjord potatismos
Onsdag: Korvstroganoff med morötter och matvete
Torsdag: Biffar med fetaost och rostade grönsaker i ugn
Fredag: Suovas gjord på älgskav
Lördag: Sweetchilimarinerade kycklingspett med salsasallad


Då var veckans första dag avklarad och nu sitter jag mätt och belåten efter att ha ätit pannkaka med bacon och lingonsylt *mums*. Idag välkomnade vi en ny arbetskollega till kontoret som dessutom verkar vara en tjej precis i min smak så det ska bli kul med lite nytt blod =) I övrigt har jag både hunnit med att sitta på ett sektionsmöte halva dagen men också lyckats arbeta mej igenom halva min arbetshög så veckan har verkligen startat bra. Pricken över i:t var att kunna gå hem i tid pigg och alert =) 

Kommer att sitta som på nålar i veckan tills jag får veta hur mina röntgenbilder ser ut. Börjar få tillbaka motivationen för träning och känner verkligen för att köra styrketräning till max så fort jag får möjlighet, men min sjukgymnast kommer nog vara noga med att jag tar det lungt från början. Nu väntar småfix här hemma, blir så himla stökigt om ma inte håller efter lite i alla fall =)


/Ulrika





dagens sysselsättning...


Fick verkligen inspiration från gårdagens frieri att sätta igång med vår
planering, så för några timmar sedan åkte saxen fram =)


Har sedan i höstas prenumenerat på Allt om Bröllop då jag och R går i tankarna om att vi ska gifta oss till nästa sommar. Har länge tänkt att jag ska klippa ut allt som vi vill med vårt bröllop och i fredags fick jag äntligen fingrarna ur och köpte ett litet album/planeringsbok där allt som har med planeringen av bröllopet ska finnas med. Än vet vi inte hur vi vill ha det men första seget blir att lägga upp en budget precis enligt checklistan som funnits med i samtliga tidningar och sen avgöra hur vi ska gå till väga för att få det perfekta bröllopet för oss. Ska vi bjuda samtliga eller ska vi bara resa iväg? 

Nu har jag i alla fall precis lagt saxen åt sidan efter att ha spenderat de senaste timmarna med att klippa ut allt från hela sidor till små citat från mina tidningar. Nu väntar en dusch och sedan sängen för att orka upp till jobbet imorgon bitti. Under vårt senaste besök på IKEA inhandlade vi förresten ett dubbeltäcke efter att ha blivit glatt övverraskad när vi var i Thailand. Nu har vi i alla fall använt det i en vecka och det är verkligen att rekommendera! Mycket mysigare! =)


/Ulrika

frieri...


Gårdagskvällens frieri får mej att tänka på hur fantastiskt det skulle vara
att gifta sej på en sandstrand som denna...


Igårkväll var vi alltså på 30-årsfest =) En bit in på kvällen förbyttes 30-årsfesten lite till en förlovningsfest då fina Åsa gick ner på knä och friade till sitt födelsedagsbarn Johan. Både jag och R blev rörda och inte ett öga var torrt då alla i lokalen kände lycka för både Åsa och Johan. Kan nog dessutom lova att var och varannan tjej på festen gav sin respektive en och annan blick =)

Det blev en nykter kväll för mej, som tur var min bordskamrat Cathline (stavningn?) också nykter och vi hann bearbeta flera intressanta samtalsämnen. Tyvärr blev vi inte alltför långvariga på festen då jag började få smärtor i benet så vid halv ett klampade/haltade vi in här hemma, men det var trevligt så länge det varade =) Min "bordskavaljer" hade en sån där mysig gravidmage och man kan inte annat än att drömma sej bort. Blir verkligen avundsjuk på alla dessa gravida människor. Ser så himla mysigt ut. Hoppas att det är dags för mej och R snart...

Idag var planen att vi skulle åka och gratulera min syster men min rygg pajjade totalt igår så vi får ta det en annan dag. Det blir med andra ord småfix här hemma och soffhäng idag för att orka med ännu en arbetsvecka. Om jag inte missminner mej så är det dessutom löningsvecka, nice =)


/Ulrika


gårdagen och dagen...


Några av gårdagens inköp. Det blir att inviga mina ny leggings
kvällen till ära i alla fall, vad som hamnar on top vet jag ännu
inte...



Igårkväll fick datorn ligga ifred hela kvällen medan jag och R mös i soffan. Det blev en liten shoppingtripp efter jobbet så jag kom hem i samma tid som jag gjort alla andra dagar i veckan. Från och med måndag får jag i alla fall ordinarie arbetstider igen så det ska bli skönt att inte behöva jobba över varje dag =) 

Gårdagens tur på stan resulterade i att allt annat förutom en hel partyoutfit men jag tror att det blir bra i alla fall. Hur mycket party det blir får vi dock se. Kom ju på igår att värktabletter och alkohol inte är någon bra komination men man kan ha roligt ändå =)

Sitter precis och smaskar i mej två mandariner efter en härlig promenad med Falcon. Min syster har jag grattat och nu återstår bara handling inför kommande vecka så det är väl bara att sätta igång då vi ska vara färdiga för avfärd vid halv fem.

Hoppas på en fantastisk lördag för oss allesammans! 


/Ulrika

lunchdate...


Bellmansströmming med potatismos...


Mötte upp min vän J från universitetstiden för en lunch på stan i onsdags. J åt strömmingsfileér med hemmagjord potatismos och jag åt lammfärspaj med fetaost och tzatziki. Smaskigt värre! Servitören hann dock servera mej tre gånger innan det blev rätt, vilket jag aldrig varit med om tidigare men hey, alla kan göra misstag =) Men man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet, så nu blir jag minst fem år äldre =) Vi kom i alla fall överens om att lunch bör vi ta oftare nu när vi båda ändå jobbar inne i stan =) 


/Ulrika

helgsaktiviteter...


bilden är från förra söndagen då vi precis moterat ihop vårat nya
klarlackade runda bord, I love it most of the time! =)


Fick tidigare i veckan en avisering via sms om att mitt paket hade kommit så igår i samband med hemfärden klev jag av bussen en hållplats innan och hämtade ut paketet. Var nästan så att jag hade glömt vad jag hade beställt men det klarade direkt jag öppnade paketet =) Synd bara att det inte fanns något användbart däri för festligheterna som komma skall i helgen...

I helgen ska vi fira dels min syster som fyller 30 år men också Rs barndomskompis som fyller 30 år han också. Min syster ska inte fira sin födelsedag direkt då hon har en alldeles nyfödd att ta hand om så partydelen får bli hos Rs barndomskompis under lördagen då det blir storpartaj *skoj skoj* Det var länge sedan jag fick slå klackarna i taket =) Nu behöver jag bara ta mej en tur på stan för att inhandla någon partyoutfit men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men det blir morgondagens bekymmer =)

Nu ska jag ta och traska hem lite tidigare än vanligt så man hinner med något för en gångs skull. Hoppas på en solig eftermiddag/kväll för er alla =)


/Ulrika


sårbarhet...


Jag älskar verkligen mina nya kivilyktor och förstår inte varför jag har
snålat in på dom tidigare, men nu blir det andra bullar =)



Då var snart veckans andra dag till sin ända. Har precis landat i soffan efter att gjort vardagsfix här hemma efter jobbet. Känner att jag börjar komma igång i de flesta områden här på jobbet, men endel har ju så konstiga frågor så man känner sej så himla otillräcklig när man inte kan svara på en frågan direkt...

Imorse hade jag ett inbokat besök på röntgen för att kolla min rygg. Som vanligt stod min sambo mej bid. Men jag har verkligen blivit en vekling sen jag träffade min R =) Men det måste väl helt enkelt vara ett tecken på att jag kan slappna av och visa mej sårbar när jag är tillsammans med min R =)

Nu rullar ännu en repris av House. Älskar verkligen den sarkastiske House även om avsnitten inte varierar alltför mycket. Senare väntar DH, men vi får väl se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna =)

Hoppas att ni andra får en mysig kväll såhär mitt i veckan =)


/Ulrika

teddybjörnen Fredriksson...

 
Köpte sötaste och gossigaste nallen till min systerdotter som valde att komma till världen
den femte april. Tänkte först köpa något vettigt men jag tänkte att jag hinner köpa det lite
senare i höst istället eftersom att hon redan har en garderob full med P.O.P kläder =)
Får bara hoppas att mamman inte kikar in på bloggen innan jag hunnit besöka dem...


/Ulrika


helgläsning...

  
Min helgläsning sprakade av färgranna tillbehör i köket. Även en extra tidning för er
som ska renovera era kök följde med i detta nummer av Family Living...


Det blev full rulle nästan hela dagen igår och det fortsätter idag...igår fick vi gjort bort allt roligt så nu återstår det "tråkiga" som att ta hand om tvätt, städning och lite annat. Hade så gärna vilja ta mej en tripp in till stan idag också men vi får väl se vad vi hinner med, så det är väl bäst att sätta fart =) 

Har precis varit ute med Falcon men jag hade klätt mej så himla varmt att jag började svettas efter 2 minuter typ. Luleå får verkligen smaka på solens varma strålar denna söndag så det är bara njuta så länge det varar. Nu är alla vägar helt bara och jag skulle mer än gärna vilja börja träna lite intervaller på mina promenader men det får dröja ett tag till =) 


/Ulrika

skira spetsar...


Om R och jag skulle bestämma oss idag för att vi inte
vill ha något storbröllop utan bara åka iväg och gifta
oss snartast möjligt skulle jag kunna tänka mej att
bära något i stil med denna klänning även om jag
tycker att modellen som bär den inte gör den riktigt
rättvisa...



/Ulrika

movietime...


Kvällen har bjudit på film. Tyvärr så blev det lite fel
när R var och hyrde film eftersom att det blev upp-
följaren på Twilight som vi inte sett ännu =) Varken jag 
eller R fastnade för filmen trots att vi båda tycker om
fantasy lite till och från...


Det är lite av "bloggtorka" i bloggen denna vecka. Har i jobbat i snitt 10 timmar om dagen sen jag började i tisdag och det känns kan jag tala om. Att gå från att ha varit sängliggande varje dag till att jobba med hundra procents fokus tar på krafterna. Tyvärr har mitt ryggproblem förvärrats också sen jag började jobba enligt sjukgymnasten, men vad ska man göra när man inte får vara sjukskriven? Sjukgymnasten är väldigt nyfiken på vad min DT-röntgen säger som jag ska på till veckan då det verkligen inte blir bra. Vi har hur som helst inte hunnit med något i veckan här hemma, så därför bjuder morgondagen på att springa ärenden. Har vi tur hinner vi ta det lite lungt också =)

Fick mej förresten ytterligare en suprise idag när jag klev in genom dörren här hemma. Mitt anställningsavtal har kommit och har dessutom blivit beviljad den lön jag begärde trots att dom sa att dom inte kunde ge mej min begärda summa, men det är bara att tacka och ta emot =)

Verkar inte finnas något vettigt på TV denna fredag så jag tror att det blir en tidig kväll. Sov gott vänner!


/Ulrika

suprise...


Kivilyktorna byter ständigt plats här hemma nu, dom hallonröda
lyktorna passade alldeles utmärkt tillsammans med min Sex and
the City-box som min käresta hade placerat på köksbordet till min
övverraskning när jag kom hem. Tack R!=)



Känns som att jag inte gjort annat än att jobba och sova de senaste dagarna. Är helt slut påmorgnarna när jag vaknar men som tur är har jag min morgonpromenad med Falcon som får mej att piggna till. Idag hade jag dessutom en överraskning väntandes på mej här hemma så energin kan ju inte annat än sprudla =) Det är minsann någon som tog fasta på superpriset som jag tipsade om tidigare men som jag själv var för snål för att slå till på. Frågan är bara när man ska få tid att titta igenom den när man jobbar 10 timmar om dagen?

Då kvällen saknar tv-program av vettigt innehåll blir det att gå lägga sej tidigt med boken som sällskap. Har rännt runt i lägenheten sen jag kom hem för att få undan här hemma så att jag kan koppla av direkt när jag kommer hem imorgon. Bara disken jag inte orkat ta mej an här hemma denna kväll men det kanske får bli innan läggdags...

Imorgon är det fredag och då blir det fredagsmys =)


/Ulrika

back at work...



Första dagen på jobbet har bestått av datakrångel, telefonkrångel och hjärnkrångel =) Men imorgon kommer jag igen med nya krafter och lite mer ordning i huvudet =) Har suttit med Skattelagstiftningsboken hela dagen i kombination med handledning för att komma igång igen. Kan meddela att det blir en riktigt tidig kväll ikväll för att orka med hela veckan som tur nog är kort =)


/Ulrika 

nytt hos oss...


våra tulpaner var riktigt ledsna när vi kom hem men dom har lyckat
resa sej efter lite kärleksfull omsorg...


Denna annandag påsk har varit väldigt lugn. Vårt nya vita runda vardagsrumsbord har kommit på plats, liksom dom nya hallonröda kivilyktorna och den större av maribowlskålarna. Är väldigt nöjd med mina inköp under påsken. Kom även ut med två vattengröna kivilyktor från Ittala Outlet men dom pryder just nu köksbordet.

Har märkt att jag ofta har ambitionen att handla en massa saker innan jag åker till IKEA men väl där blir det mycket sparsamt till min sambos förtjusning =) Men som tur har jag många anledningar att åka hemåt och då passar ju en tripp till IKEA och Ittala utmärkt =)

Kvällen har i övrigt spenderats med att fixa mina inte alltför vackra naglar. Snart väntar en ansiktsmask, dusch och kvällsmys i soffan med min älskade R =)


/Ulrika

brist på inspiration...


genom googles sökmotor kan man komma fram till oändliga varianter
av pestopasta...kanske får det bli denna variant till vår middag på
torsdag?


Skapade för något år sedan en lista med alla maträtter som jag och R tycker om för att snabbt kunna skapa en veckomatsedel. Nu saknar jag inspiration på nytt och har spenderat den senaste timmen med att skapa en ny sådan lista. Tycker verkligen att det är supertråkigt att bestämma vad man ska äta under veckorna men nu är det bara för R att välja och vraka =)

Veckans matsedel

Måndag: Chili con carne
Tisdag: Makaronilåda
Onsdag: Kycklinggryta med pesto och pasta
Torsdag: Älgskav med hemmgjord potatismos och rårörda lingon
Fredag: Soppa med nybakt bröd

/Ulrika

välkommen till världen...


Bild: google


Ett litet flickebarn kom till världen vid halv sex imorse när min syster fick sitt fjärde barn. Det är bara att gratulera =)


/Ulrika

påskhelgen...


äntligen fick jag mej lite korvgrillning även om solen inte gjorde oss
sällskap...


någon hade fäst påskfjädrar i ett träd intill grillplatsen för alla besökare
att beskåda...


Här på bloggen har det minsann varit tyst de senaste dagarna men det beror på att vi på långfredag åkte iväg till svärföräldrarna för att få lite miljöombyte. Vi valde att lämna diverse elektroniska prylar hemma för att kunna koppla av ordentligt. Vi har hunnit med både det ena och det tredje. Vår förhoppning med påskhelgen var ju att vi skulle ta oss ut och få lite färg på kinderna och hinna hälsa på både vänner och familjemedlemmar. Denna påsk har minst sagt varit mulen, men vi har istället hunnit med lite besök och shopping. Först idag på eftermiddagen kom solen men vi tog oss ändå ut för lite korvgrillning tidigare på dagen...

Väl hemma har det plockats, rensats, tvättats och monterats så nu kan jag koppla av min sista lediga dag som är imorgon utan att behöva göra något mer än att bara vara...

Hoppas att er påsk också varit bra!


/Ulrika 


1:a april...


R var tidigare iväg och handlade lite färskvaror till kylen så vi klarar
oss dom få dagar vi kommer vara hemma denna påskhelg. När han
kom hem hade ha dessutom inhandlat senaste numret av Allt i Hemmet,
en bukett gula tulpaner för att förstärka påsken lite då jag inte tagit in
något påskris i år plus ett påskägg åt mej, vilken man jag har =)


Så var vi inne i den fjärde månaden för detta år 2010. Sakta men säkert närmar sej våren och idag har det varit riktigt aprilväder här i norr...Vi har verkligen inte gjort något speciellt idag förutom att jag har gjort en liten lista för vad som ska komma med oss hem från IKEA denna gång. Spenderarbyxorna har verkligen kommit på denna vecka då jag shoppade loss lite igår och senare i helgen kommer att besöka både IKEA och Ittala Outlet, som jag har längtat =)

Har verkligen snålat in på allt nu när jag varit arbetslös/sjukskriven men nu känns det som att jag verkligen kan slappna av då jag börjar jobba på tisdag. Ja, jag har nu jobb i åtta månader framöver och hoppas såklart att det ska förlängas eller att jag lyckas hitta mej ett fast jobb under tiden så jag tycker verkligen att jag är värd att unna mej både kläder och prylar till hemmet =)

Nu ska jag spana vidare i Allt i Hemmet, den tidningen tilltalar mej mer än Residence har jag märkt, men det finns många fler tidningar att testa innan någon ny prenumeneration påbörjas...nämnde ju tidigare att mina gamla prenumenerationer snart löper ut så jag måste inskaffa mej några nya för att få lite vardagslyx =)


/Ulrika

P.S Har ni förresten blivit lurade idag? =)

RSS 2.0