shoppingsugen...


Det finns mycket på vill ha listan och dessa föremål här ovan är bara toppen av isberget ;)


Plockar jag inte här hemma så plockas det på jobbet. Känner verkligen som att min energi börjar komma tillbaka efter många veckor när herr latmask har bott i mitt sinne. Igår fick jag ett riktigt ryck och började rensa bort skor och sjalar efter att vi kom hem från jobbet, även fönstren i sovrummet fick sig en omgång när jag ändå var i farten. Att man inte rensar oftare för man mår ju så himla mycket bättre när man har ordning runt omkring sig. Nu är det bara fönstren i vardagsrummet och köksfönstret kvar samt lite småfix med hyllplan i garderoberna så är det ordning och reda i hela lägenheten. Nu måste jag bara köpa lite nya saker att fylla upp vår lilla tvåa med ;D

Får kanske passa på att ta en shoppinghelg i helgen då det antagligen inte blir någon tripp hem på grund av det kassa vädret, men vi väntar med att bestämma oss till i morgon då har vi hyffsat säkra prognoser att gå på :S


/Ulrika

tatueringsfunderingar...

 
Nu när jag lyckas övervinna ännu en rädsla får det bli en liten tatuering ala Beckham/Jolie till mig själv. Måste bara bestämma mig för vilket variant som ska ristas in längs ryggen...


God afton tisdag! Har varit en riktig superduperdag på jobbet idag och jag känner verkligen att jag trivs när jag får ånga på med sånt som jag känner att jag kan och är bra på. Man kan knappast må bättre. Nu är det bara att vänta på att det sätter igång på riktigt :D

Kanske är en blandning av sommartid och en skön helgs avkoppling och uppskattning som gör att allt känns så himla bra just nu. Fick dessutom en present av R i form av en spabahandling eller två som extra pepp för att jag har börjat kunna koppla av lite mer och för att min tjänsteresa gick så himla bra sist. Har därför tänkt unna mig själv någonting och tanken att jag nu ska skaffa mig en tatuering. Har länge funderat på en och efter allt som har hänt det senaste året känns mina funderingar helt rätt. Nu är det bara kolla upp vart man kan få en riktigt snygg tatuering, för även om det "bara" är några ord som ska tatueras in på min rygg ska den sitta där för resten av mitt liv :)


/Ulrika

3 månader kvar...


När jag hittade denna lilla svarta på Åhlens för en spottstyver kunde jag helt enkelt inte låta bli. Kommer passa alldeles utmärkt på alla tänkbara tillställningar och inte minst på den stora dagen ;) 

God morgon måndag! Medan jag varit borta på min tjänsteresa har vi passerat 3 månadersstrecket för vårt bröllop och tänkte att det kanske är läge att kolla igenom vår checklista för att se vad som finns kvar att stå i. Inbjudningarna har som sagt gått ut. Nu hoppas jag bara att våra gäster inte väntar till sista dag innan de skickar tillbaka svaret ;)


18 månader innan bröllopet

- Gör en bröllopsbudget
- Öppna eventuellt ett bröllopskonto om ni inte haft det sedan tidigare
- Diskutera och hämta in information om vad ni vill
- Välj vigselplats
- Bestäm antal gäster
- Diskutera datum för vigsel


12 månader innan bröllopet

- Bestäm vigseldatum
- Gör gästlista
- Boka vigselplats
- Boka festlokal
- Boka vigselförrättare
- Boka fotograf

9 månader innan bröllopet

- Bestäm tema för festen
- Boka cateringfirma - väntar på sista offerten
- Boka eventuell solist under bröllopet
- Boka festens underhållning
- Boka bröllopsnatten
- Boka frisör
- Boka florist
- Köp eller beställ vigselringar - utvalda men inte beställda
- Välj konditor - väntar på sista offerten
- Välj ut meny och viner
- Boka bröllopsresa - under bearbetning då det blir fler än en ;)
- Utse: Värdpar/toastmaster

6 månader innan bröllopet

- Boka transport
- Köp eller hyr brudklänning
- Köp eller hyr kläder till brudgum

3 månader innan bröllopet

- Skicka ut inbjudningar
- Välj blommor till brudbukett, corsage och dekorationer
- Beställ blanketter från Skatteverket
- Skicka in hindersprövning

1 månad innan bröllopet

- Gör bordsplacering
- Boka möte med frisör
- Provsmaka menyn
- Prova brudklänningen
- Hämta ut vigselringarna
- Träffa fotograf
- Gör körschema för bröllopsdagen
- Dubbelkolla att alla bokningar stämmer
- Tryck upp vigselprogram, festprogram, menyer och placeringskort - under bearbetning
- Köp bordsdekorationer
- Köp gästgåvor
- Köp en gästbok
- Gå in skorna
- Köp underkläder
- Öva på brudvals
- Träffa vigselförrättaren
- Förbeställ de alkoholhaltiga dryckerna på systembolaget
- Infärgning av hår samt hårförlängning

1 vecka innan bröllopet

- Gå igenom körschemat med alla inblandade aktörer
- Bekräfta slutgiltiga antal gäster till lokalen
- Gör skisser på bordsplacering så att gästerna hittar rätt
- Gör i ordning en akutväska med plåster, sax och annat nödvändigt
- Packa inför bröllopsnatten och bröllopsresan
- Lämna all telefonnummer till värdparet
- Gör manikyr och fransförlängning

1 dag innan bröllopet

- Dekorera kyrka och lokal
- Koppla av
- Duscha
- Lägg er i tid

The Big Day

- Se till att någon tar ansvar för att allt går smidigt, exempel tårtan
- Hämta brudbuketten och corsage
- NJUT

Dagen efter

- Städa lokalen

6 månader efter bröllopet

- Skriv tackkort
- Framkalla foton



/Ulrika

vårdagjämning...

 
På torsdag efter möte på möte fick jag och kollegan möjlighet att göra Borlänge och äntligen fick jag tag i dessa påskägg som jag letat efter sedan förra året. När jag hittade dom inne på Indiska för 79 kr styck var det bara att slå till :)


I måndags var det vårdagjämningen, igår våffeldagen och i natt ändrar vi till sommartid. Det bara skriker vår! En tripp hemåt vore med andra ord på sin plats för att hinna med lite skoteråkning, grillning och sol. Då denna helg redan är planerad med en middag med hockey idag och med en avkopplande dag på IKSU spa imorgon, lutar det mot en tripp norrut till helgen för både det tidigare nämnda samt för att hinna träffa våra nära och kära. Woho, vad jag längtar! :D

Blir minsann att planera varje minut för att få ut så mycket som möjligt av nästa helg. Det var verkligen synd att påsken inföll så sent i år eftersom möjligheterna till skidåkning och skoteråkning är väldigt små då.

Nu är det bäst att sätta igång med dagen. Helgfrukost och helgpromenad väntar härnäst innan det är dags att göra sig i ordning för våra planer för dagen som även inkluderar en tripp på stan innan det är dags att sätta sig tillrätta för den tredje matchen av sju mellan Luleå och Skellefteå.


/Ulrika

I did it again!!!

Wohoo! Äntligen hemma och det har verkligen gått kanoners förutom en massa nervositet på både flyg och tåg ner och sedan första natten men det gick verkligen superbra på vägen hem så nu är jag så stolt att jag nästan inte kan sträcka på mig mer då jag antagligen kommer få en stutshals om jag gör det mer ;)

Att det dessutom är fredag gör ju inte saken villre! Nu ska jag spendera en härlig helg men min blivande och tänkte bara titta in en snabbis för att önska alla en God helg!


/Ulrika

psyco...



Igår gick jag och spontanklippte mig och passade då på att boka tid för infärgning inför hårförlängningen innan bröllopet. När jag kommer hem på fredag från min tjänsteresa har R lovat att boka in mig för spabehandlingar som belöning för att jag klarat av ännu en utmaning...


Sedan en tid tillbaka har man undersök mig grundligt då jag helt utan förvarning har tappat medvetandet under x antal tillfällen. Tidigare i veckan kom det sista provsvaret från läkaren och nu finns det svart på vitt att jag är helt frisk även om man nu kunnat dra slutsatsen att det är panikångestattacker som jag haft. Mitt liv har verkligen tagit en totalvändning och det känns helt befängt att jag skulle ha panikångest men tydligen är det helt NORMALT att känna så ;) 

När attackerna väl kommit har jag upplevt det som att jag håller på att och har till slut tappat medvetandet på grund av den stora påfrestningen. Eftersom att attackerna har kommit helt oväntat har jag under en lång tid inte vågat köra bil, sova, vara bland människor, vara själv, etc etc. Jag är och har varit så himla rädd för att det ska hända igen att jag inte vågar göra någonting och knappt fått luft i närheten av andra människor...

Som jag har tolkat mina egna symptomer har jag antagligen haft ångest sedan gymnasietiden. Men med flytt till en ny stad och genom att ha lämna vänner och familj kvar, fått nytt jobb, med bröllopsplanering och all prestationsångest inom samtliga områden känns det inte konstigt att kroppen till slut var tvungen att reagera på något sätt. Nu är det upp till mig att börja göra val här i livet och börja fokusera på mig själv och lämna allt, som jag ändå inte kan styra över, utanför så ska nog detta lösa sig :)

Imorgon ställs jag inför ännu en utmaning då jag åker på tjänsteresa fram tills på fredag men jag har stora förhoppningar om att det ska gå bra :)


/Ulrika


Infromation om panikångest:

Att ha paniksyndrom eller panikångest innebär att man får återkommande och oväntade panikattacker. Det kännetecknas av ett flertal kroppsliga symtom som åtföljs av en intensiv rädsla för att något katastrofalt ska inträffa till exempel att man ska tappa kontrollen, bli tokig eller få en hjärtattack. För att en attack ska kunna klassas som en panikattack ska minst fyra av nedanstående symptomer inträffa samtidigt:


hjärtklappning, svettningar, skakningar, andnöd, kvävningskänslor, bröstsmärtor, sväljsvårigheter, kväljningar eller problem med mag – tarmkanalen, diarré, yrsel eller kittlande känslor, känsla av kyla, rodnad eller värmevågor.

Paniksyndrom drabbar 2-3 procent av befolkningen någon gång i livet. En attack kan inträffa under olika förhållande och olika ofta men varar ofta mellan 15-30 minuter. Sjukdomen debuterar vanligen någon gång mellan sena tonåren och 35 år och drabbar kvinnor i dubbelt så hög grad som män (personligen tror jag dock att det är vanligare än såhär eftersom att det inte är alla som söker hjälp med problemet).


utmaning...

Tisdag idag och sitter på jobbet och har lite dåligt med sysselsättning just nu. Allt är förberett inför tjänsteresan imorgon och allt annat även avbockat och avklarat. I brist på annat slänger jag därför ut ännu en utmaning här på bloggen...


1. Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Pluggade mitt första år på gymnasiet och var grymt irriterad på att bo i världens ände som vi flyttade till efter att min mamma hade kilat stadigt med K under ett par år. Efter en tids gnatande och tjatande fick jag äntligen flytta därifrån och närmare både skola och vänner ♥

2. Vilka fem saker finns på att-göra-listan idag?
Besikta bilen, retunera ett HMpaket, packa och tvätta inför min tjänsteresa imorgon och laga mat. Roligare än så blir det inte. Ska förstås hinna köra lite yoga och en boxningsmatch mot R också innan denna tisdag är slut ;)

3. Godis jag gillar?
Min smak varierar väldigt mycket men lakrits i alla dess former och surisar finner man rätt ofta i min godispåse :)

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljadär?
Njuta till fullo, uppfylla alla mina och Rs önskningar och göra livet drägligare för våra nära och kära :)

5. Städer/orter jag bott i?
Kalix, Luleå och Umeå.



/Ulrika

lördagsfunderingar...


Nu när jobbet gått över i en tillsvidareanställning börjar det vara dags att planera inför sommaren. Vi har förvisso bröllopet med tillhörande bröllopsresa spikat men resterande delen av sommaren skulle jag gärna glida runt i en båt som denna (priset var dessutom väldigt rimligt). Perfekt att sova och kunna laga mat i samt för att köra upp med till skärgården och sommarstugan därhemma...


Så var det lördag kväll och halva helgen kvar :) Här har det varit full rulle sedan i måndags och fram tills igår. På tisdag stod vi för mat och husrum åt Rs ena syster då hon var här nere i samband med jobbet, men det var så trevligt så :) I onsdags stod en intervju på schemat och i torsdags representerade jag och min kollega vår arbetsgivare på NTFs årsmöte. Igår firade vi in helgen med ett erbjudande om en tillsvidareanställning åt mig samt med mitt efterlängtade WII. Tanken var dessutom att vi skulle få gäster i form av Rs bror med fru över helgen men som tyvärr fick ringa och lämna återbud på grund av halsfluss men vi hoppas såklart att det inte dröjer länge innan vi kan boka in något nytt. Oss går det ingen nöd på i alla fall och måste ändå säga att det var välbehövligt med lite slötid denna helg då jag åker på tjänsteresa under flera dagar nästa vecka och inte kommer hem förrän på fredag eftermiddag. 

Nu väntar lite kvalitetstid med min blivande make i soffan. Kom precis ur duschen efter diverse kurer så jag hoppas att filmen är så pass lång att håret hinner torka upp någorlunda innan det är dags att slå igen dom två blå...

God natt vänner!


/Ulrika


min present...


Av alla saker jag hade kunnat få var det ett WII jag helst ville ha ;)


Idag har min present anlänt som jag skulle få av R om jag lyckades övervinna en av de rädslor jag har/har haft, vilken kan tyckas liten i era ögon men som var så stor för mig :)  Vet vad jag bland annat kommer att pyssla med i helgen :)

Har sedan Nintendo WII lanserades varit sugen på ett men både jag och R har tyckt att det har varit en onödig pryl men nu minsann har det blivit mitt/vårt (även om det antagligen är ett dåligt köp då alla andra spel har bättre grafik och Nintendo antagligen kommer släppa en ny konsoll med den otur jag har, men det skiter jag i :) ). Måste säga att det känns oerhört skönt att nuförtiden (efter våra universitetsstudier) kunna köpa "vad man vill", när man vill, om man vill även om både jag och R funderar lite väl länge ibland innan vi köper något :) 

Att vi dessutom alltid ha kunnat klara oss själva sedan start utan att någon har fyllt på våra fickor med pengar känns riktigt bra (även om det hade varit skönt att få ett bidrag någon gång då och då), men vi har minsann inte legat på latsidan för att ta oss dit där vi är idag. Sedan unga år och speciellt från gymnasietiden har vi båda haft jobb och inte glidit runt och levt på våra föräldrar som jag ser är väldigt vanligt idag. Att månad efter månad ge någon pengar skapar ju inte direkt några incitament för att börja ta ansvar för sitt eget liv. Förstår dessutom inte heller hur man kan utnyttja sina föräldrar på det sättet och inte tänka på någon annan än sig själv. När man väl tar beslutet att flytta hemifrån och vill betraktas som vuxen ska man också bete sig som vuxen. Blir så jäkla frustrerad! Livet är banne mig ingen semester däremot kan man själv skapa sig förutsättningarna för att få det så drägligt som möjligt om man jobbar för det!

Det blev minsann ett långt inlägg denna fredag men det kan inte hjälpas. Nu tar vi helg :)


/Ulrika

under 100 dagar...


Nu har inbjudningskorten börjat trilla ner i en och annan brevlåda så då passar jag på att visa upp helheten för er som kanske är nyfikna. Korten blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men är ändå riktigt nöjd med slutresultatet :)


Idag är vi nere på tvåsiffrigt, och med andra ord 99 dagar kvar tills vi skrider till altaret. Jag kan inte förstå vart tiden försvinner även om mer eller mindre allt är färdigt. I måndags skickade vi som sagt iväg våra inbjudningskort till alla våra nära och kära. Jag kan bara hoppas och drömma om att alla vill vara med och fira denna fantastiska dag tillsammans med oss ♥

När jag och R bestämde oss för giftemål och när han sedan friade till mig visste jag precis vad jag ville att vårt bröllop skulle se ut. Som liten drömde jag om min prince charming och nu står han vid min sida på vägen att ta det största steget här i livet tillsammans ♥


Inbjudningskorten steg för steg:

   
  


/Ulrika

bareMinerals...

 
Hela åtta delar följde med i startkittet som jag beställde under förra veckan. Leveransen har kanske inte varit den snabbaste men priserna hos feelunique.com är helt oslagbara :)


Onsdag förmiddag och jag har redan hunnit avverka ett möte på stan som gick väldans bra, nu är det bara ett beslut kvar att fatta...

Vid beställningen av Redkenprodukterna för ett tag sen passade jag även på att köpa ett startkit med bareMinerals som alla utom jag verkar använda :) Har tittat på den medföljande DVDn där man förklarar hur produktena ska appliceras och vilka effekter var och en av produkterna har. Nu är det bara för mig att skrida till verket och börja användningen :)

Hoppas att vara så haj på appliceringen att jag kan lägga min egen make på den stora dagen. Kommer antagligen bli en kompletterande beställning om något tag för att få den där rosiga looken som jag eftersträvar :)


/Ulrika

nytt till håret...

 
Mitt förra inköp av shampoo och balsam har räckt i nästan ett helt år så jag var minst sagt sugen på något nytt när jag såg att flaskorna höll på att sina. Denna gång föll valet på Redken Body Full då mitt hår består av många, tunna och fina hårstrån som behöver all hjälp på vägen för att inte vara fullständigt platt...


Veckan har börjat lungt men kommer nog få fart under onsdagen då jag och två av mina kollegor väntar svar från x antal personer som ska berabetas tills det är dags för en resa söderut igen under nästa vecka. Förutom mina timmar på jobbet ska jag försöka hinna med att få en klipptid för fräscha upp mitt vintertrötta hår...

Ikväll är det återigen dags för "En unge i minuten". Förra veckan missade jag programmet men var inte sen med att kika på TV4play dagen därpå. Måste säga att jag är riktigt fascinerad av de små liven, graviditeter och förlossningar av någon konstig anledning även om det dröjer än ett tag innan det är dags för mig och R att sätta igång med bebisverkstad :)



/Ulrika

färdiga att stämplas...

  
Dålig bild, jag vet men så blir det med mobilen :S Efter många om och men är våra inbjudningskort äntligen färdiga att skickas iväg till våra nära och kära. Det är en spänd tid som väntar innan alla svar har droppat ner i vår postlåda...


Äntligen är inbjudningarna färdigknåpade. I sista sekund ångrade jag valet av kuvert så det fick bli en sväng på stan idag för att köpa nya och därmed göra om hela bunten :S Jag känner mig i alla fall nöjd med slutresultatet trots att det inte riktigt blev som jag tänkt mig från första början. Imorgon blir det alltså att traska till posten för att se till så att alla inbjudningar kommer iväg som dom ska :)


/Ulrika

jämställdhetsutmaning...


Gårdagen bjöd på alldeles fantastiskt väder. Hoppas att våren är här för att stanna nu...


God morgon söndag! De två blå slog upp lite väl tidigt denna morgon men ack vad jag ska hinna med saker denna söndag :) Gårdagen bjöd på en mils promenad i solskenet och tror minsann att det blir en repris idag med tanke på att solen skiner redan nu. I övrigt ska vi sysselsätta oss med det vanliga söndagsfixet och kanske lite bakning. Hittade en liten utmaning under gårdagen som passar perfekt som start för denna söndag :)


1
. Vem tvättar? Jag, men R håller på att inskolas as we speak ;)
2. Vem diskar? Bägge två men snart gör diskmaskinen det, wohoo! :)
3. Vem dammsugar & skurar? Vi hjälps åt. 
4. Vem dammtorkar? Bägge två (R är verkligen en höjdare på detta).
5. Vem lagar mat? Jag till största del.
6. Vem tar hand om uppsättning av hyllor osv? R :)
7. Vem sköter om bilen osv? Bägge två.
8. Vem stryker kläderna? Den som behöver ha strukna kläder styker dom själv.
9. Vem rengör avlopp osv? R
10. Vem storhandlar? Det gör vi tillsammans
11. Vem kastar grovsopor, tidningar osv? R går alltid ut med soporna men grovsopor sköter vi tillsammans.

Måste säga att när jag ser sysslorna uppradade så här känns det väldigt jämställt här hemma och har inte så mycket att klaga på även om man får tjata lite ibland för att det ska bli lite action ;)


/Ulrika

I did it! :D

Äntligen fredag och jag klarade mig finfint igår och inatt. F*n va bra jag är! :D Och jag vet precis vad jag ska unna mig (läs: få av R) för att det gick så bra! ;)

När jag väl fått svar från min läkaren har jag tänkt skriva ett litet inlägg om hur mitt liv gjort en totalomvändning på grund av att jag inte har kontroll över min kropp och mitt sinne på det sätt som jag haft tidigare. Men natten som var har definitivt hjälpt mig att övervinna ännu ett hinder :) Det känns så jäkla skönt så ni förstår inte! Idag är första dagen på riktigt länge som jag känner mig lycklig i HELA kroppen! :)

Hoppas att ni får en fantastik fredag och helg för den delen :D


/Ulrika

mitt i veckan...

 
Just nu pryder några körsbärskvistar köksbordet här hemma och jag hoppas att dom ska slå ut vilken dag som helst...


Så var det onsdag än en gång och dagen har varit en av de sämre på väldigt länge. Har känt mej ofokuserad till max på grund av denna oro som jag nämt tidigare och valde att traska hemåt lite tidigare för att ta igen det imorgon då R ändå ska iväg på tjänsteresa över natten. Håller tummarna att det ska gå bra att vara själv eftersom att det skulle kännas som en seger för mig just nu och antagligen känna att jag har större kontroll över mitt liv efteråt :S

Om allt går vägen (vilket också är min ambition) ska jag minsann unna mig något roligt :D


/Ulrika

mina brudsmycken...

 
Fredagens tur på stan gav precis den utdelning som jag hade hoppats på då jag äntligen hittade mig de smycken jag så länge letat efter. Ännu en punkt att bocka av med andra ord. Har valt att inte bära dom klassiska pärlorna utan istället ha stenar i båda öron och runt halsen på den stora dagen för att matcha mitt fina bling bling på fingret :D


Godmorgon måndag!

Är strax på väg till jobbet men tänkte slänga in ett litet inlägg för att inleda denna måndag. En ny vecka har tagit sin början och hela fem dagar att avverka till helg men som tur är kortas flera dagar av en aning på grund av en del inbokade möten. Ni kanske minns mina svimningsattacker? Sedan sist har dom tagit en herrans massa prover på mig och idag ska dom kontrollera mitt lilla huvud för att se att det inte finns något där som inte borde vara där.

Har varit en väldigt orolig tid som jag hoppas börjar vara på sin sluttamp nu så jag slipper lägga ner en massa energi på att gå runt med den där jobbiga känslan. Det har verkligen påverkat mig mer än vad jag någonsin kunnat ana och påverkar dessutom mitt förhållande till människor i min omgivning på både gott och ont. Jag har bland annat insett att jag behöver pushande människor med bra energi runt ikring mig och inte människor som är osäkra och ömkande.

Måste säga att det är väldigt intressant att se hur vissa perioder i ens liv kan ge större självkännedom än vad man kunnat tro och att man därmed kan utvecklas som människa :)


/Ulrika

pysselverkstad...

 
Kanske inte så svårt att urskilja färgtemat för detta bröllop om man räknar in de små rosa kivisarna som pryder soffbordet just nu ;)


Lördagen och söndagen har gått i pysslandets tecken i sällskap med både VM och Vasaloppet :) Trodde minsann att jag skulle hunnit längre än vad jag gjort men det tar sin lilla tid att pyssla ihop dessa små kort. Insåg dessutom att organzabanden inte räcker fast jag tyckte att jag drog till med några extra meter, så det blev en liten kompletterande beställning nu på eftermiddagen. Hoppas att banden kommer fort så vi kan få iväg inbjudningarna fortast möjligt. Känner mig lite småstressad på den fronten då jag hört och sett att andra som har sitt bröllop efter vårt redan hunnit skicka ut sin inbjudningar. Där fick man för att man litar blint på bröllopsplaneraren från de otaliga tidningar som hägrar i vår tidningskorg här hemma :)


/Ulrika

inspiration...


Såhär snygg vill jag också vara när jag och R gifter oss! ;)


Så var det äntligen fredag och ännu en arbetsvecka som kan bocka av senare idag. Känner verkligen för några extra dagars ledighet men ska det bli någon långresa till vintern är det bara till att spara på dagarna, synd bara att det är lite väl långt till påsk och lite extra ledighet...

Nu ska jag i alla fall ta itu med lite arbete för att senare kunna göra en tidig dag för att hinna knata ner på stan för lite inköp hem och till den blivande bruden ;)




/Ulrika

vårlängt...


Dessa kläder från Lindex och Kappahl skulle passa utmärkt i garderoben för hur jag vill vara klädd i vår...


Vi har helt fantastiskt väder här uppe just nu och kan inte låta bli att längta tills man kan börja vistas utomhus lite mer. Visningen igår gav mig bara en ännu större längtan av våren då bostadsrätten med radhuskänsla hade både en rymlig balkong och en uteplats på markplan med infravärme. Den skulle verkligen vara helt perfekt för våra behov just nu och har redan hunnit börja drömma mig iväg om hur vi ska fixa och trixa med lägenheten :) Vi är med på listan så nu är det bara vänta på att det första budet ska läggas :)


/Ulrika

uppdatering...

Visning nästa! :)

RSS 2.0