feathers in my ears...



Precis hemkommen från lite shopping i Kupolen här i Borlänge. Blev en klänning, tunika, ett par byxor och lite accessoarer som fick följa med mig hem i shoppingpåsarna. Fick en smärre chock, minst sagt, när jag loggade in på blogg.se hemsida och fick se att bloggen låg på första sidan. Jättekul att bli uppmärksammad på det sättet även om mitt bloggande varit dåligt den senaste tiden...

Dagen har gått i ett rasande tempo i alla fall, men har såklart varit väldigt givande också. Snart sluter resterande delarna av mina kollegor upp här i Dalarna och hoppas väl på en liten "sängfösare" innan det är dags att knyta sig för kvällen. Imorgon väntar avdelningsdag här nere med tillhörande fest på kvällen. En av sektionscheferna har redan lovat mig en repris på förra årets svängom på dansgolvet ;) Jag som är lite old fashion och faktiskt tycker om pardans blir ju alldeles lyrisk från ett sådant erbjudande :D


/U 

sista tjänsteresan för i år...


Så var man framme på hotellet för den sista tjänsteresan i år. Denna gång har jag hamnat i Dalarna men snön lyser även här med sin frånvaro. Tåget var "såklart" försenat men kom fram till min destination till slut :)

Nu ska jag bara förbereda det sista inför morgondagens lilla föredrag innan det är dags för att sussa. Längtar redan efter hotellfrukosten imorgon bitti :) Sleep tight!


/U


1 månad kvar till jul...


Maken och jag har haft tjuvstartat med glögg sedan en tid tillbaka och blev sjukt sugen på att göra egen äggtoddy, så det blir något att sätta på att göra listan denna helg. Blir det lyckat kanske det är något att ta med sig till julafton hos min syster i år...


Precis hemkommen efter att ha julpyntat på jobbet denna 24 november. Bara 1 månad kvar till jul men än så länge lyser snön med sin frånvaro. Förra året var det mer eller mindre snökaos i den nya staden men nu traskar jag både morgonpromenaderna och i övrigt utan knarr under fötterna.

Både jag och maken blir hemma denna helg så då passar det bra att få gjort både det ena och det andra. Imorgon efter jobbet skickar jag upp maken för att hämta ned allt julpynt för att göra en liten inventering. Med löning imorgon passar det finfint att shoppa loss lite i helgen ;)


/U

lediga onsdag...


Blev några avsnitt ur The House of Eliott innan det var dags att stiga upp ur sängen denna onsdag...


Jo ni läste rätt och inte nog med det, jag kommer dessutom vara ledig varje onsdag fram till jul bortsett från nästa vecka då jag åker på tjänsteresa redan på tisdag kväll men kompenserar onsdagen med att jobba hemifrån på tisdagen innan flyget lyfter från Umeå Airport.

Har hunnit med både sovmorgon, morgonmyslångpromenad med F, lite hemmaspa, shopping till jobbet i form av julgran och lite annat smått och gott. Lätt att bli bortskämd men efter jul har jag förhoppningsvis fått min ork tillbaka, efter alla övertidstimmar, så att våren känns som a piece of cake :)


/U


happy birthday darling...



Idag fyller min älskade man hela 30 år men firades redan i helgen av alla våra käresta. Grattis min älskade på din stora dag!




på nordligare breddgrad...




Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde jag mig denna fredag för att haka på maken till nordligare breddgrader. Det finns inget som går upp emot att bli bortskämd av världens bästa mamma. Har med mig både träningskläder och lite annat smått och gott så kvalitetstid here I come :)

Som vanligt har det varit fullt upp hela veckan men idag fick jag äntligen gjort i stort sett allt som jag skulle så nu blir det avkoppling på hög nivå. Sitter just nu i valet och kvalet om jag ska orka hopp in i den där bastun som jag så läge längtat efter eller om jag faktiskt ska gå och knyta mig. K är och hämtar min mamma från hennes utlandsresa, så just nu huserar jag fritt här ute på vischan :)


/U

sista natten borta...



Uppföljningar och resor beskriver denna arbetsvecka helt och hållet men nu är resandet inom denna nya verksamhet avklarad för en längre period. Nu väntar det allra sista innan min arbetsgivare kan överlåta förvaltningen av verksamheten till en annan del av myndigheten. Det är verkligen på både gott och ont det sker då mitt jobb de senaste månaderna varit att ta fram den nya verksamheten.

Sista dagen spenderas i Örebro innan jag till slut landar på hemmaplan imorgon kväll. På måndag blir det att traska till arbetsgivaren för några önskemål. Men i helgen ska jag njuta med både ett och två glas vin. Är en riktig gottegris men har den senaste tiden fattat tycke för lite mindre sliskiga saker. Äntligen måste jag väl säga då de senaste veckornas resande inneburit något kilo extra på vågen ;-)

Nog skrivet, nu väntar några timmars sömn här på Clarion Hotel i Örebro och förhoppningsvis en fantastisk frukost. Sov sött blogosfären!


/U

på resande fot...


Har hunnit beta av några restauranger under de senaste månaderna men smakar det så kostar det... 


Efter en längre helg med både bilspaning och härliga sovmorgnar är ännu en vecka här. Idag är det tisdag och har redan hunnit med en sväng till Sveriges största ö denna vecka. Hinner dock inte vara hemma annat än ikväll innan jag kommer att vara på resande fot igen. Imorgon blir det att sätta sig i hyrbilen för en tripp norrut för att sedan på torsdag kväll ta sig ned till Örebro. Aningen jäktigt, ja, men så himla kul :)

Ikväll känns inte tv-tablån speciellt lockande så det får minsann bli att lägga sig tidigt med boken :)


/U


helg men ändå inte...

Så var sista arbetsdagen för denna vecka avverkad. Det har varit full rulle och nu ser jag fram emot några lediga dagar. Har bara en telefonkonferans imorgon bitti sen ska jag inte lyfta ett endaste finger förrän taxin hämtar mig för en tripp söderut på söndag eftermiddag.


/U

RSS 2.0