20 dagar kvar...

Vår resa till Thailand närmar sej verkligen med stormsteg nu. Idag är det 20 dagar tills vi sitter på planet till Thailand. När vi bokade resan var vi sju månader bort. Vår resa kommer börja den 16 januari då vi lyfter från Kallax till Arlanda. Den 17 januari lyfter vi från Arlanda till Amsterdams flygplats. När vi bokade vår resa var planen att vi skulle flyga från Arlanda till Kuala Lumpur direkt men i och med att det sker någon ombyggnation på Arlanda kan planet inte lyfta med full tank och måste därför mellanlanda i Amsterdam. Från Amsterdam flyger vi sedan till Kuala Lumpur och sedan till Phuket. Det blir en lång resa men vi kom verkligen billigt undan.

Det spritter nästan i kroppen på mej i och med att det närmar sej. Har både idag och igår spenderat många timmar framför datorn för att plocka fram lite hotell i olika regioner.

Eftersom att vi landar i Phuket faller det sej ganska naturligt att vi börjar och avslutar vår resa med någon natt här...


Sugar Palm Karon Beach...451 kr/natt



Boat Lagoon Resort...469 kr/natt



Sunset Beach Resort Phuket...571 kr/natt



Best western premier supalai resort and spa...595 kr/natt

Finns massvis med hotell att välja bland...här är bara några. Vår budget är flexibel men givetvis vill vi ju bo så billigt som möjligt och ändå känna att vi inte har snålat för mycket =)

Nu väntar kudden, för imorgan ska det hinnas med mycket...


/Björken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0