uppe i norr...


Under gårdagens biltur föll snöflingorna så tätt att det blev en ridå och vägen var bara ett vitt hav av snö utan möjligheten att se kanterna. Obehagligt var bara förnamnet (bilden är googlad).


Efter fem timmar i bilen på grund av totalt snökaos kunde vi äntligen andas ut hemma hos svärföräldrarna när vi klev in genom dörren vid halv tio på kvällen. Kan ju bara önska att snön hunnit smälta bort tills vi åker hem imorgon. Stundtals kunde vi inte ens se vägen och det var nära att vi vände om, men nu är vi "hemma" i norr ännu en gång om än en åksjuka rikare. Jag hoppas då verkligen att vi slipper uppleva liknande snökaos någon mer gång under min livstid men den sannolikheten är nog ganska liten tyvärr, men hoppas kan man alltid :)

Denna lördag har jag haft sovmorgon, myst runt på stan och lite annat smått och gott. Planen var att umgås med systrarna men båda hade andra saker inplanerade men så blir det tydligen när man inte hör av sej innan man åker upp ;) Nu är i alla fall R tillbaka efter en dag i skogen och vi ska strax åka iväg en sväng och socialisera oss med vännerna...


/Ulrika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0