bröllopsvädret...


Regnet fullkomligt öste ner vid sidan om oss där vi fotograferades...


Bröllopsinläggen fortsätter men det finns såklart massor att skriva om. Hade under veckan för bröllopet haft stenkoll på väderprognoserna och dom flesta pekade på växlande molnlighet men så dagen innan var det regn på alla vädersajter och man kan väl säga att slutresultatet blev en liten blandning av alla prognoser som jag sett. Under vår bröllopsdag fick vi utstå alla typer av väder förutom snö och åska? då förstås...

På morgonen när vi vaknade hängde tunga regnmoln över Kalix men eftersom vädret är någonting man inte kan styra över kändes det helt okej. Och om det var det värsta som kunde hända oss under den stora dagen och i våra liv känner jag mig så tacksam för det väder som var :) Vi har ju redan genomgått våra sju svåra år, so bring it on ;P

Under första delen av bröllopsfotograferingen var det uppehåll och nästan så att solen ville spricka igenom men sen kom dom där stora svarta molnen som ett brev på posten. Vi sökte skydd i bilarna och bad om uppehåll på plats nummer två av fotograferingen medan regnet fullkomligt vräkte ner. Vi beslutade då att skippa plats nummer tre men vi får väl ta det i framtiden Ida? ;)

Som tur var slutade det regna efter en stund och vi kunde ta lite fler bilder innan det var dags att förbereda sig på att vigas och efter den blev det bara bättre och bättre och vår dag slutade med en strålande sol i både hjärtat och sinnet :)


/U

Kommentarer
Postat av: Eva

Regnet kan också vara vackert! Den här bilden var jättefin.

2011-07-21 @ 22:35:36
URL: http://www.renaramagrekiskan.se
Postat av: Martina

Riktigt fin bild. Gillas starkt! Så konstnärlig med paraplyet, din vita klänning och blombukett till det gråa regnovädret i bakgrunden.. Ni går där helt tokkära och obrydda trots det trista vädret. Den är verkligen romantisk :)



Alla andra bilder är så klart också jättefina. :)

2011-07-23 @ 16:37:04
URL: http://mslarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0