strandhäng...

  
Några timmars strandhäng på Fläse havsbad gjorde verkligen susen. Jag älskar att inte vara hemma!! Observera att det är mannens håriga ben på bilden ovan och inte mina ;)


Det var en smått blåsig dag på stranden tidigare i veckan när vi åkte ut till havsbadet men det var verkligen superhärligt tills en av damerna som låg nedanför oss började surra om sitt ormbett med en annan dam :/

Har lite svårt för ormar och med vetskapen om att någon blivit ormbiten blev dagen på stranden lite kortare i kombination med en rastlös man :) Efter knappt tre timmar packade vi därför ihop och åkte hemåt för att göra ett snabbt pitstop för årets andra mjukglass och mös sedan på hemma resten av dagen.

Hoppas på att vädret ska visa sig från sin bästa sida resten av sommaren så man kan ta sig ett och annat dopp kvällstid och dessutom få någon till dag på stranden innan denna sommar är förbi. Ska nog passa på att baka lite bullar dels till bjudfika men det finns väl knappast bättre "strandmat" än saft, bullar och frukt!? :)


/U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0