2 månader...

Babygymmet används ofta här hemma nuförtiden under vakna stunder...
 
 
I torsdags den 11 oktober blev så vår lilla skrutt två månader gammal och självklart blev det lite extra gos här hemma då, liksom alla andra dagar ;) I tisdags var vi på ännu en kontroll på BVC vilket visade att vår lilla skrutt fortsätter att växa i stadig takt. Hon mäter nu 55 cm och är hela 4 760 g tung. Det märks tydligt att hon går upp i vikt då det börjar bli lite tyngre för axlarna. Hon har som sagt haft en del att växa ikapp men nu verkar tillväxten plana ut lite även om hon fortfarande ligger under normalkurvan. Vår tösabit följer sin egna lilla kurva liksom i alla andra avseenden också :)
 
Sedan ungefär en vecka tillbaka har jag verkligen kunnat börja njuta lite mer att vara mamma och det är verkligen speciellt på ett fantastiskt sättDet är en aktiv tös vi har här hemma och det skrattas för fullt när man leker med henne. Även babygymmet, babysittern och mobilen ovanför sängen är en stora favoriter. Så roliga att man har lite svårt att komma till ro där och ofta charmar till sig mys och nattning i sin mamma och pappas säng.
 
Efter lite tjorvliga nattningar har vi nu börjat föra in lite rutiner så att vår lilla tjej ska vara ordentligt trött vid nattning. Får väl se om vi lyckas. Just nu äter vår lilla tjej fem gånger om dygnet, sover tre kortare pass på dagen och oftast ett enda långt pass på natten.
 
 
/U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0