lillskrutt 1 månad...


En av de bästa investeringar vi gjort till E var att köpa en "sleepyhead" från Barnens Hus. Den mer eller mindre fördubblar hennes små sovstunder och att ligga utan är inte ens att tala om ;)
 
Kontrollerna på BVC avlöper varandra och även dagens månadsbesök gick alldeles strålande. På en månad har E blivit gått från 50 till 52 cm lång och ökat i vikt från 2775g till 3620g. Vår stortjej!
 
Känns som om hela världen mer eller mindre vänts upp och ner. Det nya livet är verkligen långt ifrån vad jag hade kunnat föreställa mig men vi har fått det mest fantastiska man kan föreställa sig. Vår lilla fröken är numer ordentligt stark i nacken och kan lätt fokusera på saker runt ikring. Man märker verkligen hur nyfiken och glad vår lilltjej är fast hennes sovrutiner är uppåt väggarna just nu. Dessutom älskar hon när hennes mamma och pappa busar med henne och tillbaka får man världens gulligaste tysta skratt. Hon är en riktig knösare och låter mer eller mindre hela tiden oavsett om hon är vaken eller om hon sover men det ska bli minst sagt underbart att höra henne skratta och prata!
 
 
/U

Kommentarer
Postat av: Zandra

Grattis till eran fina lilla Ester på en månaders dagen! :)
Tänk att det redan gått en hel månad.
Härligt att se att hon mår bra och växer fint.
Såg ditt svar på min sista kommentar nu, inte helt inne i blogg svängen längre, men det kanske kommer igen :)
Vi trappade aldrig ner på ersättningen, för vi märkte att hon inte vart helt nöjd med bara bröstmjölken, så vi har fortsatt och t om ökat lite nu den sista veckan. Vi får se hur de blir, men BVC har inte sagt så mycket om det, mer än att vi ska göra det som känns bäst för oss.

Hur går det för er med maten och så?
Har du hunnit landa och kommit in i allt det nya som våra små innebär?
Ni har valt ett jättefint namn.

Kram Zandra

2012-09-11 @ 22:09:31
URL: http://lilalallas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0