sena inbjudningar...


Inbjudningar och färgval i vitt, vitt och lite mer vitt...


Nu har de flesta svar på inbjudningarna trillat in (efter lite påtryckningar;) ) men vi väntar fortfarande på några fast en del lämnat preliminära svar. Som det ser ut just nu så är det några som tyvärr inte kommer kunna delta på vår stora dag på grund av olika skäl. Vi har därför funderat på ifall vi vågar skicka ut sena inbjudningar till andra som vi också gärna hade velat ha med då det nu finns utrymme. Frågan är nu om folk tar illa vid sig vid en sen inbjudan eller ifall dom tar emot den på det sätt vi hoppas på?

Ni är ju några som följer bloggen numer så jag skulle vara tacksam ifall ni tar er tid och skriver hur ni skulle reagera på sena inbjudningar?


/Ulrika

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag skulle då inte anse att en inbjudan som kom två månader innan bröllopet var sent utskickad. Men då är jag kanske inte så traditionellt brydd heller.. Det är väl bättre den kommer sent än aldrig :P

2011-05-02 @ 22:19:42
URL: http://cyberkaka.blogspot.com/
Postat av: Erika

Tror inte att jag skulle reagera på nått speciellt sätt, 2 månader är ju ändå inte så nära för en gäst, det är ju värre för dom som gifter sig :)

2011-05-03 @ 12:10:35
URL: http://exis.blogg.se/
Postat av: siri

Bjud på :)

2011-05-03 @ 15:53:12
Postat av: Frida

Det är bara bjuda på :) Vad roligt att ni ska gifta er! Och vilken trevlig blogg du har, brukar läsa den lite då och då :) Hoppas du har det bra Ulle! Kram kram från Fiirpi

2011-05-03 @ 23:59:59
URL: http://fiirpi.blogg.se/
Postat av: Elin

Vi har också funderat på det där med sena inbjudningar. Men jag tror nog att alla förstår att det ofta finns en gräns på hur många man kan bjuda. Så jag tror inte att det är några problem att skicka ut fler inbjudningar om ni ser att det finns lediga platser :)

2011-05-04 @ 18:25:56
URL: http://jagblirsnartfru.blogg.se/
Postat av: ulrika

Har inte bestämt mig riktigt än men jag oroar mig nog mer än vad jag behöver. Till helgen måste vi dock bestämma oss så vi hinner få vårt osa i tid :)



PS. tack för era synpunkter by the way! ;)

2011-05-05 @ 14:53:14
URL: http://lifeofbjork.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Jag tycker absolut att ni kan skicka ut fler inbjudningar, oroa er inte för det!



Faten kommer från danska Zone men jag vet att både Åhlens och MIO har eller haft liknande i sitt sortiment så det borde inte vara omöjligt att få tag på.



Vad spännande med all bröllopsplanering!!



Kraam K

2011-05-05 @ 17:49:59
URL: http://kattabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0